İnceleme Sharkoon ER40

34534543.png

Merhaba. Bu inceleme size Sharkoon RUSH ER40 hakkında bilgi sağlayacak.

SHARKOON RUSH ER40 HAKKINDA

50 MM sürücülere ve dahili ses kartına sahip Sharkoon RUSH ER40 kumaş pedleri ve oldukça rahat bir kafa bandıyla beraber geliyor. Kulaklık oldukça hafif olduğu için sizi uzun kullanımda dahi rahatsız etmiyor ve kulaklarınızı kumaş pedleri sayesinde terletmiyor.

ÖZELLİKLER

• 50 MM sürücüler.
  • İki farklı mod ile gelen RGB ışık.
  • Dahili ses kartı.
  • USB bağlantı tipi.
  • Çıkarılabilir mikrofon.
  • Sanal 7.1 desteği.
  • Kumaş pedler.
  • Termoplastik elastomerden yapılmış kablo.

SES KARTI

234236.png

KUTU İÇERİĞİ

Kutu içeriğinde kulaklığın kendisi, çeşitli Sharkoon çıkartmaları, mikrofon ve kullanım kılavuzu geliyor. Özellikle kutuya çıkartmaların dahil edilmesi bir artı olmuş. İki çıkartmayı kullandım. O kısımlar boş olmayacak.

45678.jpg

4567.jpg

MALZEME KALİTESİ

Üst seviye sayılmasa da orta seviyede sayılabilir. Giriş seviyesi birçok kulaklıktan üstün malzeme kalitesine sahip bir kulaklık. Kablosu ve kendisi sağlam.

MİKROFON

Üst seviye kulaklıklarda rastlayacağınız mikrofona yakın. Gayet güzel bir mikrofonu mevcut, sesi bozulma ve patlama olmadan karşı tarafa iletebiliyor. Sharkoon bu kulaklıkta ses patlamalarını önlemek için mikrofonun uç kısmına bir pop filter yerleştirmiş. Bu sayede sesiniz patlama olmadan karşı tarafa ulaşıyor ve temiz bir ses iletimi gerçekleştiriliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kulaklığın üstündeki mikrofon yuvası:

3457.jpg

RGB MODLARI

Kablosunun üzerindeki ses kartından ayarlıyorsunuz. Renk geçişinden başka hiçbir RGB modu yok, diğer modu da rainbow. Renk geçişi, rainbow ve kapalı moduna ayarlayabiliyorsunuz.

23467.jpg

KULLANICI DENEYİMİ

Kulaklığı neredeyse üç aydır kullanıyorum. Oyun, müzik ve film için başarılı bir kulaklık. Oyunda çok rahatlıkla sesin nereden geldiğini anlayabiliyorsunuz. Bunun dışında özel ekolayzır ayarı yaptığınız zaman müzik dinlemek için de gayet yeterli oluyor. Ben oyundan ziyade müzik dinlemek için kullandım ve problem çıkarmadı bugüne kadar.

Ayrıca mikrofonun çıkarılabilir olması ve bağlantısının USB ile sağlanması büyük avantaj, aynı zamanda kumaş pedler ve üst taraftaki kafa bandının hissettirdiği rahatlık hissi muhteşem. Giriş seviyesi kulaklıkların neredeyse tamamından daha rahat olduğunu net bir biçimde söyleyebilirim.

Ürün sayfası:

3457788.gif

@S54337 kablo için mini bir tavsiye vereyim. ER-30 modelinin de kablosi çok dolandığı ve zarar görmeye başladığı için 2 metre kablo çorabı alıp geçirdim 15 TL'ye.

Dolanma %99 gitti, ama bazı noktalarda halen ufaktan olabiliyor. Yani sorunun çoğunluğu bu şekilde çözülebilir.
Öneriniz için teşekkürler ama dolanma sıkıntısı hiç yaşamadım. Aslında dolanıyor bir süre kullanınca da (tüm kulaklıklarda olur bu) ters yönde birkaç tur attırınca kulaklığa kablo düzeliyor. Kablonun tek sıkıntısı plastik/kauçuk olduğu için örgü kadar dayanıklı olmaması. Mesela sivri ya da keskin bir yere takılsa kopma-yırtılma ihtimali örgüye göre daha fazla. Yine de kalitesiz yapmamışlar. Kablo yeterince kalın ve dokusu falan fena değil. 350 liraya deli gibi kulaklık yapmışlar zaten birkaç kötü noktası olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı