- Makaleler
- 2
İnternetteki incelemelere ve kullanıcı yorumlarına baktığım zaman palm tutanların çoğunun pek memnun olmadığını gördüm. Riske atmasına gerek yok.Arkadaş bence tutuşa alışabilir.
İnternetteki incelemelere ve kullanıcı yorumlarına baktığım zaman palm tutanların çoğunun pek memnun olmadığını gördüm. Riske atmasına gerek yok.Arkadaş bence tutuşa alışabilir.
Tutuş şeklini değiştirebilir hocam. Değiştiremezse GameNote® MS814 RGB Gaming Mouse 7000 DPI Makrolu RGB ışıklı/DPI Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorİnternetteki incelemelere ve kullanıcı yorumlarına baktığım zaman palm tutanların çoğunun pek memnun olmadığını gördüm. Riske atmasına gerek yok.
Tutuş şekli değişebilir fakat her tutuşa rahat edemeyebilir. Bunu alacağına Light 2 100 alsın. Skatez ve kablo olarak daha iyi.Tutuş şeklini değiştirebilir hocam. Değiştiremezse GameNote® MS814 RGB Gaming Mouse 7000 DPI Makrolu RGB ışıklı/DPI Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
2-S alın.Arkadaşlar kafam daha da karıştı.
Palm tutuyorsan Light 2 100 al geç.Arkadaşlar kafam daha da karıştı.
Bence 2-S alın sensörü daha iyi. Ben kullanıyorum takılma falan yok tertemiz fare.Arkadaşlar kafam daha da karıştı.
Fare eline uymadıkça sensörünün bir anlamı yok. Ayrıca PMW3325 sensörü de iyidir.Bence 2-S alın sensörü daha iyi. Ben kullanıyorum takılma falan yok tertemiz fare.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.