Sharkoon nasıl bir marka?

Kimisi iyi diyor kimisi kötü. Kötü diyenlerin çoğu alıp kullanmadan kötü diyor :) bende yeni Sharkoon PSU aldım şimdilik memnunum. Almadan önce yabancı siteler dahil bayağı araştırdım ve okuduklarıma tatmin olduğum için aldım.
Hocam kötü diyenler koruma bakımından kötü diyor. Bu olay, normal kullanıcının test edemeyeceği bir şey, yani kullanmayanların kötü demesi bir şey değiştirmiyor.
Bu arada Ali Rıza hocam kanıtlarıyla anlatmıştı ve kendisi bile PSU olarak Sharkoon kullanıyor. 😉

Ben de sizinle aynı PSU'yu kullanıyorum 3 aydır. Bir sıkıntı yaşamadım memnunum ancak çoğu kişi korumaları eksik diyor.
Bu arada kasaları çok kaliteli. 😉
3 ay daha ne ki hocam? Daha bekle bakalım aradan 1, 2 yıl geçsin bakalım kendini belli eder o zaman Corsair PSU kullanıyorum bende 8 yıldır sorun çıkmadı hiç hala ilk performansında. Markaya iyi deniliyor geçenler de bu markadan mouse alacaktım güvenemedim valla vazgeçtim sonra

Hocam kötü diyenler koruma bakımından kötü diyor. Bu olay, normal kullanıcının test edemeyeceği bir şey, yani kullanmayanların kötü demesi bir şey değiştirmiyor.
Bu arada Ali rıza hocam kanıtlarıyla anlatmıştı ve kendisi bile PSU olarak Sharkoon kullanıyor. 😉

Biliyorum hepsini araştırdım. Üzerindeki korumalar benim için yeterli geldi. Olmayan korumaları bana göre biraz komplo teorisi gibi mesela ısı sensörü yok bunun önlemi çok basit kasamı iyi soğutuyorum gibi. Ben çok kaliteli ürün demiyorum ev kullanıcısı için yeterli kalite ve uygun fiyatta olduğunu düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı