Sharkoon PSU vs Corsair PSU

İçindeki çoğu materyal Çin üretimi. Tasarımı dışında içinde herhangi bir parçanın alman olduğunu zannetmiyorum. Zira alman Mali sertifikası almak çok kolay. Almanya hükümeti bırakın ürün yerlilik yüzdesini, testini dahi ülkede yaptırırsa alman Mali deyip geçiyor.
Sharkoon iyi bir markadır.
İçindeki çoğu materyal Çin üretimi. Tasarımı dışında içinde herhangi bir parçanın alman olduğunu zannetmiyorum. Zira alman Mali sertifikası almak çok kolay. Almanya hükümeti bırakın ürün yerlilik yüzdesini, testini dahi ülkede yaptırırsa alman Mali deyip geçiyor.
Thermaltake'in bir PSU'sunda Japon kapasitörler vardı o zaman almayalım?

Sharkoon'a kalitesiz mi demek istiyorsun yani?

Hayır öyle bir şey demedim. Ama alman Mali diye abartmamak lazım. Zira alman Mali değil.

Sharkoon iyi bir markadır.

Thermaltake'in bir PSU'sunda japon kapasitörler vardı o zaman almayalım?

Zaten dünyanın en kaliteli kapasitörleri japon mallarıdır. Konuşmak için yorum yapmaya gerek yok. Kendi Corsair güç kaynağımı alırken dahi japon kapasitör olmasına dikkat ettim.

Hayır öyle bir şey demedim. Ama alman Mali diye abartmamak lazım. Zira alman Mali değil.

Zaten dünyanın en kaliteli kapasitörleri japon mallarıdır. Konuşmak için yorum yapmaya gerek yok. Kendi Corsair güç kaynağımı alırken dahi japon kapasitör olmasına dikkat ettim.
Bunu ben de biliyorum lakin parçaların Çin'de üretilmesi maaşlar ucuz olduğu içindir. Ayrıca Çin'de üretilmesi kötü olduğuna işaret etmez. Zira bu ürün en iyi PSU değil iyi bir PSU'dur. Corsair alın geçin.

Son düzenleme:
.
Bunu ben de önerecektim ama bütçeyi aşıyor. 80 TL daha fazla verirse alabilir. Gayet güzel PSU'dur.

Aşağıdaki de düşünülebilir. Bütçe artarsa 750W 80+ Gold olanı da güzel üründür, benim dışımda başka biri de önermiş zaten.

Aşağıdaki de düşünülebilir. Bütçe artarsa 750W 80+ Gold olanı da güzel üründür, benim dışımda başka biri de önermiş zaten.

Yok 600W olanı biraz sıkıntılı (5700XT kaldırmıyor). 750W olanı iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı