Mustafa Karaağaç
Centipat
Yeni topladıgım bilgisayarım için bir kasa arıyorum ve aklıma Pure Steel RGB takıldı. Hava akışı kasa falan nasıldır? Bilgisi olan yardım ederse mutlu olurum.
Alttan fanları beni biraz terettüt ettirdide b360-f 1660ti rog strix le kullanıcam sence dogru tercihmiYaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum, hava akışı ve görüntü açısından gayet güzel ve sade bir kasa, Malzeme kaliteside oldukça kaliteli gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Ben sipariş verdim. gelince eger arkadaş yazmassa sana yazarımTakipteyim. Aynı kasayı planlıyorum. @Akoleroski Biraz bilgilendirirseniz sevinirim.
Kasayı aldım elime geçti. Galiba benim stok fandan ses geliyo intelin. kasa güzel hava akışıda iyi gibi Büyük İhtimalle Ben yapamadım fan ayarlarını, Ama kasa GüzelTakipteyim. Aynı kasayı planlıyorum. @Akoleroski Biraz bilgilendirirseniz sevinirim.
Bence Kesinlikle Fanların değişmesi şart çünkü içeri az hava üflüyorlar kısık'da da yüksek'de de az ve yüksekte ses çıkarıyor onun haricinde güzel kasa.Dostlar az önce bu kasaya denk geldim. Hava akışı nasıl ? Bu kasaya hava girişi altan mı sağlanıyor ? Evet ise radyatör taktığımız zaman içe mi üfleyecek dışa mı ? Dışa doğru üfleyecek ise hava girişini nereden yapacak ? Aklıma takılan sorular bunlar.
Rgb'si çok güzel ama bana çok hava üflemiyo gibi geldi.Dostum zaten RGB olmasına karşın almayı düşünüyorum. RGB fanlar değişecekse tercih etmeyelim.
Anakartınız micro ATX ise Cooler Master MasterCase Pro 3'ü tavsiye ederim. Hava akışı gayet iyi, geniş bir kasa ve fan yuvalarının hepsi 140 mm destekli.Dostlar az önce bu kasaya denk geldim. Hava akışı nasıl ? Bu kasaya hava girişi altan mı sağlanıyor ? Evet ise radyatör taktığımız zaman içe mi üfleyecek dışa mı ? Dışa doğru üfleyecek ise hava girişini nereden yapacak ? Aklıma takılan sorular bunlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.