Sharkoon Pure Steel RGB Nasıl?

Yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum, hava akışı ve görüntü açısından gayet güzel ve sade bir kasa, Malzeme kaliteside oldukça kaliteli gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Takipteyim. Aynı kasayı planlıyorum. @Akoleroski Biraz bilgilendirirseniz sevinirim.

Takipteyim. Aynı kasayı planlıyorum. @Akoleroski Biraz bilgilendirirseniz sevinirim.
Ben sipariş verdim. gelince eger arkadaş yazmassa sana yazarım
Kasayı aldım elime geçti. Galiba benim stok fandan ses geliyo intelin. kasa güzel hava akışıda iyi gibi Büyük İhtimalle Ben yapamadım fan ayarlarını, Ama kasa Güzel

Son düzenleme:
Dostlar az önce bu kasaya denk geldim. Hava akışı nasıl ? Bu kasaya hava girişi altan mı sağlanıyor ? Evet ise radyatör taktığımız zaman içe mi üfleyecek dışa mı ? Dışa doğru üfleyecek ise hava girişini nereden yapacak ? Aklıma takılan sorular bunlar.

Dostlar az önce bu kasaya denk geldim. Hava akışı nasıl ? Bu kasaya hava girişi altan mı sağlanıyor ? Evet ise radyatör taktığımız zaman içe mi üfleyecek dışa mı ? Dışa doğru üfleyecek ise hava girişini nereden yapacak ? Aklıma takılan sorular bunlar.
Bence Kesinlikle Fanların değişmesi şart çünkü içeri az hava üflüyorlar kısık'da da yüksek'de de az ve yüksekte ses çıkarıyor onun haricinde güzel kasa.

Dostum zaten RGB olmasına karşın almayı düşünüyorum. RGB fanlar değişecekse tercih etmeyelim.

Anakartınız micro ATX ise Cooler Master MasterCase Pro 3'ü tavsiye ederim. Hava akışı gayet iyi, geniş bir kasa ve fan yuvalarının hepsi 140 mm destekli.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı