Sharkoon Rev200 Kasa Alınır mı ?

Om3rDoruk

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bugün sabahtan beri kasa araştırması yapıyorum. İlk önce Dark Guardian Pro düşündüm ancak uzun ömürlülük ve malzeme kalitesi olarak pek iyi yorumlar almadım. Sharkoon Rev200 Modelini buldum. Kullanan arkadaşlar (forum'da inceleme konusu mevcut) ürünün iyi olduğunu belirttiler. Benimde aradığım kriterlere uyuyor. Aradığım kriterler en az 4 tane RGB fan olması, malzeme kalitesinin iyi olması, hava sirkülasyonunun iyi olması v.s şeylerdi. Sizce dediğim kasa alınır mı ? Beni yarı yolda bırakır mı ? Yorumlarınızı merak ediyorum. Kullanan yada bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Kasa'yı gittigidiyor'da kredi kartı indirimi v.s dahil 600 TL'ye buldum. Örnek linki bırakıyorum buraya.

Arkadaşlar merhaba. Bugün sabahtan beri kasa araştırması yapıyorum. İlk önce Dark Guardian Pro düşündüm ancak uzun ömürlülük ve malzeme kalitesi olarak pek iyi yorumlar almadım. Sharkoon Rev200 Modelini buldum. Kullanan arkadaşlar (forum'da inceleme konusu mevcut) ürünün iyi olduğunu belirttiler. Benimde aradığım kriterlere uyuyor. Aradığım kriterler en az 4 tane RGB fan olması, malzeme kalitesinin iyi olması, hava sirkülasyonunun iyi olması v.s şeylerdi. Sizce dediğim kasa alınır mı ? Beni yarı yolda bırakır mı ? Yorumlarınızı merak ediyorum. Kullanan yada bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Kasa'yı gittigidiyor'da kredi kartı indirimi v.s dahil 600 TL'ye buldum. Örnek linki bırakıyorum buraya.
Aynı kasayı almayı düşündüm 1. Olarak ürün RGB değil A-RGB.
Ben lit-100 modelini sipariş ettim sadelik ve görünüm açısından,

REV200 eğer donanımlarının ağırlığıyla kafa kafaya geliyorsa alabilirsin.

Ağırlıktan kastım RTX2060 - ATX RGB bir anakart vs.
Sonuçta dış kısım ile iç kısım birbirini tamamlamalı. REV200 modelini Z170 MSI pro carbon RX470 kullanmama rağmen almamanın en büyük sebebi de bu.
Malzemen nedir kasa nedir?
Sonuçta bu sana kalmış tabi 775PİN bir anakart ile de kullanabilirsin sadece fikrimi belirttim.

Konuya dönersek kasa alınabilir ancak donanım sırıtmaz ve bütçe sorununuz yok ise tavsiyemdir.

TG4 A-RGB modeline de bakabilirsiniz.

LİT-100 modelini 380₺'ye aldım.
Dark ürünlerini başarılı buluyorum. Dark Guardian Pro'nun Mesh yapısından dolayı daha iyi bir tercih olacağını da düşünüyorum. Kaldı ki burada ömür açısından nasıl bir sorun yaşanır tam olarak çözemedim.
Maalesef iş sadece kasa olarak bitmiyor bu işin servis kısmı mevcut.
Temperli Cam kırılması.
Vida yuvası arızası.
USB portu sorunları.

Servis DARK olduğu için sizin kargo ücretinizi ödemenizi istiyorlar, üstüne tam servis desteği mevcut değil.
Dark guardian vidalarıyla ilgili bu konuda 1 ay zorlu süreç yaşadım.

Sonuçta dış kısım ile iç kısım birbirini tamamlamalı. REV200 modelini Z170 MSI pro carbon RX470 kullanmama rağmen almamanın en büyük sebebi de bu.
Sonuçta bu sana kalmış tabi 775PİN bir anakart ile de kullanabilirsin sadece fikrimi belirttim.

Konuya dönersek kasa alınabilir ancak donanım sırıtmaz ve bütçe sorununuz yok ise tavsiyemdir.

Temperli Cam kırılması.
Vida yuvası arızası.
USB portu sorunları.

Servis DARK olduğu için sizin kargo ücretinizi ödemenizi istiyorlar, üstüne tam servis desteği mevcut değil.

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Ben olaya kullanım bazlı bakmıştım.

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Ben olaya kullanım bazlı bakmıştım.
Ben bir çok ürün inceledim Teknobiyotik gibi çöp aracı, DARK gibi kötü bir servis görmedim. Ürünlerini beğeniyorum ancak sahiplik çok kötü. Şahsen Mİ 9T cihazımın şarj kablosu DARK 9 aydır taş gibi 15₺'ye almıştım. 30₺ ye alınan kablolara gülüyorum.

Sharkoon kasalar ile sorun yaşamadım
TG5 şiddetle öneririm ancak dolar kuru buna müsade etmez.

RGB versiyonu 300₺ ye aldım 1 ay sonra 550₺ oldu.

Bu yüzden TG4 A-RGB veya Başka modellerini öneririm F/P açısından 600₺ ile 350₺ arası çok fark var.

Gece indirimi ile yakalarsanız LİT 100 Size de 380₺ ye gelir.

Temperli Cam kırılması.
Vida yuvası arızası.
USB portu sorunları.

Yorumların için teşekkür ederim hocam. Öncelikle donanımlarım imzam da yazılı tekrar buraya yazıp mesajı kirlemeyeyim. Bütçem aslında 600 TL civarıydı. Dark Guardian Pro düşündüm ancak alttaki mesajda belirttiğiniz üzere Dark ürünleri hakkında pek iyi yorum almadım. Aynı paraya Sharkoon almak daha mantıklı geldi bana. Şuan elimde TG5 Blue kasa var Sharkoon'un. Gayet memnunum kasamdan aslında. Sadece ben görünüşe çok önem veriyorum. RGB bir kasam olsun istiyorum o yüzden. Bu kasa hakkında merak ettiklerim hava sirkülasyonu, fanların sesi ve malzeme kalitesi gibi şeylerin iyi olup olmadığı.

Yorumların için teşekkür ederim hocam. Öncelikle donanımlarım imzam da yazılı tekrar buraya yazıp mesajı kirlemeyeyim. Bütçem aslında 600 TL civarıydı. Dark Guardian Pro düşündüm ancak alttaki mesajda belirttiğiniz üzere Dark ürünleri hakkında pek iyi yorum almadım. Aynı paraya Sharkoon almak daha mantıklı geldi bana. Şuan elimde TG5 Blue kasa var Sharkoon'un. Gayet memnunum kasamdan aslında. Sadece ben görünüşe çok önem veriyorum. RGB bir kasam olsun istiyorum o yüzden. Bu kasa hakkında merak ettiklerim hava sirkülasyonu, fanların sesi ve malzeme kalitesi gibi şeylerin iyi olup olmadığı.
Şahsen TG5 RED ve RGB kullandım
TG5 RGB ile TG5 RED arasın da firmalar çakallık yapmadan önce 30₺ gibi bir fark mevcuttu.

RGB versiyonun da kontrolcü, LED şerit hediyesi mevcut.

TG5 versiyonlarından fanları çıkarın kasa net ağırlığı 100 gram desem yeridir.

TG4 daha ucuz olmasına karşına fanları A-RGB ve tek modelden oluşmakta.

Sanırım bugün LİT 100 KARGOYA VERİLDİ.
Bana hatırlatırsanız size bir fotoğraf atayım beğeneceğinizden eminim. Görüntü benim için de önemli.

Şahsen TG5 RED ve RGB kullandım
TG5 RGB ile TG5 RED arasın da firmalar çakallık yapmadan önce 30₺ gibi bir fark mevcuttu.

RGB versiyonun da kontrolcü, LED şerit hediyesi mevcut.

TG5 versiyonlarından fanları çıkarın kasa net ağırlığı 100 gram desem yeridir.

TG4 daha ucuz olmasına karşına fanları A-RGB ve tek modelden oluşmakta.

Sanırım bugün LİT 100 KARGOYA VERİLDİ.
Bana hatırlatırsanız size bir fotoğraf atayım beğeneceğinizden eminim. Görüntü benim için de önemli.
Tabi ki hocam beklerim. Peki Rev200 alınır mı sizce ? Yani ne bileyim 600 liraya Dark almak varken aynı paraya Sharkoon alıyorsun. Ama işte kasa hakkında bilgi sahibi değilim.

Tabi ki hocam beklerim. Peki Rev200 alınır mı sizce ? Yani ne bileyim 600 liraya Dark almak varken aynı paraya Sharkoon alıyorsun. Ama işte kasa hakkında bilgi sahibi değilim.
Sharkoon'u kötülüyorsun?
600 liraya dark almak var Corsair almak var, MSI almak var.

Tercih meselesi, dark fanları çöptür bu 1. Olarak söyleyeceğim.

2. Olarak bu fanlar kontrolcü olmasa ses o kadar yoğun gelir ki odayı terk edersiniz.

3. Olarak REV200 modeli ünlü kasa modifikasyon yapanlar tarafından değerlendiriliyor. Dark markası yurt dışında denk geleceğiniz marka değil, muhtaç değilsen DARK kullanma bu kadar basit.

Ülkenin durumu iyi değil, iyi olsa dark kim kullanacak?

350'ye DARK mı alayım 300'e sharkoon TG5 Mİ?

ALMAN malı olduğu için ve F/P olduğu için YouTube da çok videosu var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı