PS6 bekleyip almak mı yoksa hemen PS5 Pro almak mı mantıklı?

tolga13214

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi Sosyaller. PS almaya karar verdim. Fakat 2'si arasında kararsız kaldım. Acelem yok hangisi daha uygun olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS6 2027'de falan çıkar. Önümüzde GTA 6'nın çıkacağını düşündüğümüzde PS5 Pro almak mantıklı.

Arkadaşlar iyi sosyaller. PS almaya karar verdim. Fakat 2'si arasında kararsız kaldım. Acelem yok hangisi daha uygun olur?

Pro alın hem PS exc oyunlarını oynarsınız hem de GTA6 için güzel olur 6 2027-2028 gibi çıkar tahminen o zamana kadar da satarsınız bence kar ederek üstelik.

Arkadaşlar iyi Sosyaller. PS almaya karar verdim. Fakat 2'si arasında kararsız kaldım. Acelem yok hangisi daha uygun olur?
Yarına çıkacağımızın garantisi yok hocam. PS6, kasım 2027'de çıkacak daha 2 senesi var tam. Bugünden PS5 Pro alın, 2 sene boyunca en üst düzey konsolda oyunlarınızı oynayın. Zaten PS5 Pro rakipsiz şu anda. GTA 6'tan tut, tüm oyunlar bu cihazda en iyi şekilde çalışıyor. Ağustos veya eylül 2027 gibi PS5 Pro'yu elden çıkarırsınız kasımda PS6'yı alırsınız. Zaten PS'lerin 2. elleri hem fazla değer kaybetmiyor hem de çabucak elden çıkıyor. PS6 geldiğinde hemen geçmek istemezseniz de PS5 Pro'nun daha 2030'a kadar güncel oyun desteği var. Yani bir 3 yıl da PS6 geldikten sonra da kullanabilirsiniz.

2 senede çok şey değişiyor bu soruyu garip buldum açıkcası. Sen ps6 almak için bütçe oluşturdun vazgeçtin 2 sene bekleyip ps5 alamaz hale gelirsin bu ekonomi böyle şuan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı