Sharkoon Rev200 Kasa Alınır mı ?

Sharkoon'u kötülüyorsun?
600 liraya dark almak var Corsair almak var, MSI almak var.

Tercih meselesi, dark fanları çöptür bu 1. Olarak söyleyeceğim.

2. Olarak bu fanlar kontrolcü olmasa ses o kadar yoğun gelir ki odayı terk edersiniz.

3. Olarak REV200 modeli ünlü kasa modifikasyon yapanlar tarafından değerlendiriliyor. Dark markası yurt dışında denk geleceğiniz marka değil, muhtaç değilsen DARK kullanma bu kadar basit.

Ülkenin durumu iyi değil, iyi olsa dark kim kullanacak?

350'ye DARK mı alayım 300'e sharkoon TG5 Mİ?

ALMAN malı olduğu için ve F/P olduğu için YouTube da çok videosu var.
Yok hocam orada Dark'ı kötüledim :D. Yani Dark iyi bir marka değil ancak fiyat konusunda Sharkoonla aynı fiyatta. Sharkoon ise kaliteli bir Alman markası ki zaten benim elimde şuan Sharkoon TG5 mevcut. Kasamdan da çok memnunum. Sadece RGB olayı yüzünden değiştirmek isiyorum.

Yok hocam orada Dark'ı kötüledim :D. Yani Dark iyi bir marka değil ancak fiyat konusunda Sharkoonla aynı fiyatta. Sharkoon ise kaliteli bir Alman markası ki zaten benim elimde şuan Sharkoon TG5 mevcut. Kasamdan da çok memnunum. Sadece RGB olayı yüzünden değiştirmek isiyorum.
Bence yapman gereken şu,
TG4 bekle gece indiriminden ve 300-350₺ arası bu kasayı elde et.

Kasa geldikten sonra işine yaran fan, kontrolcü,led,vida. Hepsini çıkar ve TG5'e entegre et.

Daha sonra TG5 fanlarını TG4'e geçir. Reset tuşuna mod tuşunu bağladın mı al sana A-RGB TG5 :) bunu uygularsınız sonra TG4'ü 300-270 e okutup bana teşekkür edersiniz.

Bence yapman gereken şu,

Kasa geldikten sonra işine yaran fan, kontrolcü,led,vida. Hepsini çıkar ve TG5'e entegre et.

Daha sonra TG5 fanlarını TG4'e geçir. Reset tuşuna mod tuşunu bağladın mı al sana A-RGB TG5 :) bunu uygularsınız sonra TG4'ü 300-270 e okutup bana teşekkür edersiniz.
Hocam dediğin de mantıklı ancak ben TG5i kuzenime 400 TL'ye satacağım.
Aynısını kullandım ve malzeme kalitesinden memnun kalmadım. Gene de sen bilirsin.
Hocam peki hava akışı ve fanların sesi nasıldı ?
Bence yapman gereken şu,

Hocam Rev200'in siparişini verdim. Kuponlarla birlikte 600 TL'ye geldi. Bence 600 TL'ye alınabilecek en iyi kasayı aldım diye düşünüyorum. İnşallah pişman olmam. Aklıma tek takılan hava sirkülasyonu konusu. Bildiğin gibi kasanın üst tarafı kapalı anakart var orada. Ön panel de mensah değil bu da dezavantaj.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı