Sharkoon Rush ER-40 499 TL!

Bu ürün HyperX Cloud Stinger Core ürününden daha mı iyidir?
Ben olsam ER40 alırdım, bunda ses kartı da var hem ve mikrofonunun daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Stinger Core da pişman etmez fakat ses kalitesi için anakartınıza bağımlı durumdasınız ve dizüstü bilgisayarların bazılarında jak mikrofon girişi olmuyor. Estetik açıdan da ER40 daha başarılı geliyor bana. Ürün elime birkaç gün sonra ulaşacak, isterseniz birkaç gün sonra yazın ve deneyimlerimi aktarayım. Daha önceden Sharkoon SGH-30 kullanıp çok memnun kalmıştım.

Son düzenleme:
Ben olsam ER40 alırdım, bunda ses kartı da var hem ve mikrofonunun daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.
Daha iyi bence. Bunda 50mm sürücü var.
Teşekkürler.
Ürün elime birkaç gün sonra ulaşacak, isterseniz birkaç gün sonra yazın ve deneyimlerimi aktarayım.
Arkadaşım için sormuştum, Arctis 3 kulaklığı bozulmuştu fakat garantiye gönderme kararı almış bugün. Tekrardan yine de teşekkürler.

Merhaba hocam iyi günler, SN-RW1 pedlerim soyulduğu için ses yalıtımı çökmüş durumda, sitede de park var oradaki bebelerin sesi benim odamda yani... Bu ve birkaç pürüz nedeniyle bahsettiğiniz modeli almak istiyorum, ilk sorum yalıtım. Dışarıdaki sesler, bilgisayar fan seslerini iyi susturuyor mu?

Merhaba hocam iyi günler, SN-RW1 pedlerim soyulduğu için ses yalıtımı çökmüş durumda, sitede de park var oradaki bebelerin sesi benim odamda yani... Bu ve birkaç pürüz nedeniyle bahsettiğiniz modeli almak istiyorum, ilk sorum yalıtım. Dışarıdaki sesler, bilgisayar fan seslerini iyi susturuyor mu?

Yalıtım istiyorsanız deri pedli kulaklıklar işinizi daha iyi görür. ER-40 kullanıyorum ve hem kumaş pedli olduğu için hem de diğer kulaklıklara göre daha gevşek olduğu için yalıtımı kötü gerçekten. Benim için bir sorun yaratmıyor ancak size yaratacaksa almayın.

Yalıtım istiyorsanız deri pedli kulaklıklar işinizi daha iyi görür. ER-40 kullanıyorum ve hem kumaş pedli olduğu için hem de diğer kulaklıklara göre daha gevşek olduğu için yalıtımı kötü gerçekten. Benim için bir sorun yaratmıyor ancak size yaratacaksa almayın.

Deri pedi olanlarda da ER40 kadar kaliteli olanları bulamadım maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı