Sono'yu öneriyorum ve kullanıyorum zaten. Bütçenizi fazlasıyla açtığı ve 3 ay sonra bırakacağınız için önermedim. Kesinlikle 100 TL aşmayı değer bu arada.
Nasıl rahat duyulmuyormuş? Gayet duyuluyor. Arkadaşın kulaklık ayarları bozuktur.Dün gece bayağı araştırdım videolar falan izledim ama ses kasılmadığını söylediler kapı açılma sesleri falan rahat duyulmuyormuş ayak sesleri anlaşılmıyormuş siparişimi veriyordum ne güzel son defa araştırayım dedim fikrimi değiştirdi çok kararsızım :/
Nasıl rahat duyulmuyormuş? Gayet duyuluyor. Arkadaşın kulaklık ayarları bozuktur.
Şu videoyu izlersen 4.20'den sonra sendede öyle miydi bir açıklarsan mutlu olurum öyle değilse hemen siparişini vermeyi planlıyorum.
Bende herhangi bir sorun yok ve kullananlarda da sıkıntı görmedim.
Üye ortadan kaybolmuş, nasıl soracak?@Ali Pınar hocama sorabilirsiniz E900 Pro ile ilgili sorularınızı.
Ben etiketlediğim zaman Ali Pınar hocamın forumu bıraktığından habersizdim. Gereksiz yere tansiyon çıkarmanıza gerek yok.Üye ortadan kaybolmuş, nasıl soracak?
Haklısınız ama nereden bileyim hocam forumu bıraktığını. Etiketledikten bir gün sonra öğrendim hatta. Bazı üyeler aniden kayboluyorlar kimsenin haberi olmadan.Tansiyon çıkarmıyorum. Ben de bu kulaklıktan alabilirim ama yardımcı olabilecek bilgili üyeler kayıplara karışınca ne olacak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.