Sharkoon Shark Force Pro alınır mı?

Bütçe
150-200
İnternette bir mouse buldum, 65 IPS'i varmış düşük diyorlar. Mouse hoşuma gitti, alman markası diye biliyorum. 3200 DPI da varmış. Ürün şudur;
Sharkoon shark Force Pro.

G203 elime küçük olur gibi düşündüğümden bu mouse baktım. Ayrıca Rampage specter hoşuma gitti.
5-6 ay kullandım Force Pro'yu, rahat kullanımı var. Eliniz çok büyük değil ise sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.

5-6 ay kullandım Force Pro'yu, rahat kullanımı var. Eliniz çok büyük değil ise sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.

Teşekkürler @Rezerve6 çok hoşuma gitti mouse bir de foruma sorayım dedim. @lz8 150 200 TL bütçem var.
@Rezerve6 siz neden bıraktınız bu mouseu? Hiç sıkıntı yaşadınız mı? Ne aldınız yeni olarak? Herkese de teşekkürler bu arada!

Teşekkürler @Rezerve6 çok hoşuma gitti mouse bir de foruma sorayım dedim. @lz8 150 200 TL bütçem var.
@Rezerve6 siz neden bıraktınız bu mouseu? Hiç sıkıntı yaşadınız mı? Ne aldınız yeni olarak? Herkese de teşekkürler bu arada!
Arkadaşım çok beğenmişti ona hediye ettim. Kullandığım süre boyunca bir sorun vs yaşamadım. Yeni olarak G203 aldım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı