Sharkoon SHP 650 V2 alınır mı?

Arkadaşlar teşekkürler yarı yolda bırakmasın yeter ileride değiştirme ihtimalim var ama çok düşük patlamasın yeter orta bir PSU diyebilir miyiz?

Arkadaşlar teşekkürler yarı yolda bırakmasın yeter ileride değiştirme ihtimalim var ama çok düşük patlamasın yeter orta bir PSU diyebilir miyiz?

Denilebilir. Kasa zaten çok hoş Sharkoon kasaları hep sevmişimdir.

Yaşadığım yerde elektrik kesintisi yazları oluyor nadiren sabahları bu saatlere internetten bakıp bilgisayarı açmasam olur mu bu saatlerde?

Yaşadığım yerde elektrik kesintisi yazları oluyor nadiren sabahları bu saatlere internetten bakıp bilgisayarı açmasam olur mu bu saatlerde?

Düşük voltaj koruması var fakat yüksek akım koruması (OCP hangisi oluyor bilmiyorum) yok bildiğim kadarıyla akım korumalı priz almanızı tavsiye ederim.

O anlamda değil yani zararını görür müyüm ve belki alırım bir tane öneride bulunabilir misiniz?

Yüksek akım görürse ve bu cidden yüksek bir akımsa zarar görebilir öneriyi ben yapamam akım korumalı prizden anlamıyorum konu açarsan arkadaşlar yardımcı olurlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı