Sharkoon TG4 RGB Kasa RGB modları nasıl yapılır?

CH4KICI

Hectopat
Arkadaşlar sorunum şu yeni bilgisayar aldım, kasası Sharkoon TG4 RGB kasa. Kasayı RGB yapamıyorum. Birkaç video buldum Youtube'da adam reset tuşu ile yapıyor. Ben reset tuşuna basar basmaz bilgisayar reset atıyor. Bir de normal power tuşu var ona basıncada bilgisayar açıkken kapanıyor direkt. Başka bir tuşu yok üstünde. Bilen kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

Arkadaşlar sorunum şu yeni bilgisayar aldım, kasası Sharkoon TG4 RGB kasa. Kasayı RGB yapamıyorum. Birkaç video buldum Youtube'da adam reset tuşu ile yapıyor. Ben reset tuşuna basar basmaz bilgisayar reset atıyor. Bir de normal power tuşu var ona basıncada bilgisayar açıkken kapanıyor direkt. Başka bir tuşu yok üstünde. Bilen kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
Buldunuz mu hocam @CH4KICI

Reset SW yi kasanın kendi kartından çıkartmayın. yani ana karta bağlamayın arka mat kapağı çıkartın orada bir kart göreceksiniz, Oradaki uyumlu girişe taktıktan sonra çalışacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı