Uzun süre kullanmış veya hali hazırda kullanıyor olan varsa görüşlerini alabilir miyim?
Ona göre alacağım da
Ona göre alacağım da

Kasanın içi tozdan geçilmez, dostum senin amacın ne ?İsterse ön taraftaki cam kapağı çıkarabilir arkadaş. Mesh modeline de bakabilir.
benimkide rgb olan sizinkide çok ses çıkarıyormu benim kasadan dolayımı?Bende kırmızı olanı var gayet iyi. Fanların duruşu olsun, görünüm olsun güzel. Şık bir kasa.
geç oldu belki almamışsındır kasayı ben 2 ay kadar önce aldım memnunum bi sorun yaşadım sadece kasayı masadaki bölmeye koyduğum için kapağını kapalı kullandığımda aşırı ısınma oluyor oda işlemciye yansıyordu bende açık kullandım bi süre tozlanmadan dolayı şimdi temizleyip kapağını kapatıp monitörümün yanına masaya aldım ısınma sorunuda gitmiş oldu kasa genel olarak gayet güzel rgb modeli var bende ışıklandırması felan hoş duruyorBen içinde psu olduğunu unuttum o halde fiyatı normal[emoji28]
Lakin hala Sharkoon'da aklım sanırım fikrim kolay kolay değişeceğe benzemiyor...
Hayır çok ses çıkarmıyor. Oyundayken çok hafif artıyor ama kulağı hiç rahatsız etmiyor.benimkide rgb olan sizinkide çok ses çıkarıyormu benim kasadan dolayımı?
Geç oldu belki almamışsındır kasayı ben 2 ay kadar önce aldım memnunum bir sorun yaşadım sadece kasayı masadaki bölmeye koyduğum için kapağını kapalı kullandığımda aşırı ısınma oluyor oda işlemciye yansıyordu bende açık kullandım bir süre tozlanmadan dolayı şimdi temizleyip kapağını kapatıp monitörümün yanına masaya aldım ısınma sorunuda gitmiş oldu kasa genel olarak gayet güzel RGB modeli var bende ışıklandırması falan hoş duruyor.
Merhaba, değerlendirme için teşekkürler ben de almayı düşünüyorum ama her yerde görüyorum hava akışı çok çok çok kötü diyorlar. Değerler var mıdır sizde? Siz sorunu nasıl çözdünüz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.