Sharkoon TG4 RGB alınmalı mı?

K500L aldım. Ekran kartım RTX 2060 Gaming Z. Testlerini izlediğimde 69 derece görüyordu. BF 5 oynamama rağmen 67 dereceyi geçmedi. Ayrıca hiçbir fan ayarı yapmadım. Bazıları sesli olduğunu söylüyordu. Fakat bence sessiz bir kasa. Çok sessiz denemez ama sessiz. Yüke girince sesini biraz duyuyorsunuz fakat almaya değer. Hava akışı vs. harika bir kasa. Demem o ki Cooler Master K500L öneririm.

Ben içinde psu olduğunu unuttum o halde fiyatı normal[emoji28]

Lakin hala Sharkoon'da aklım sanırım fikrim kolay kolay değişeceğe benzemiyor...
geç oldu belki almamışsındır kasayı ben 2 ay kadar önce aldım memnunum bi sorun yaşadım sadece kasayı masadaki bölmeye koyduğum için kapağını kapalı kullandığımda aşırı ısınma oluyor oda işlemciye yansıyordu bende açık kullandım bi süre tozlanmadan dolayı şimdi temizleyip kapağını kapatıp monitörümün yanına masaya aldım ısınma sorunuda gitmiş oldu kasa genel olarak gayet güzel rgb modeli var bende ışıklandırması felan hoş duruyor

Geç oldu belki almamışsındır kasayı ben 2 ay kadar önce aldım memnunum bir sorun yaşadım sadece kasayı masadaki bölmeye koyduğum için kapağını kapalı kullandığımda aşırı ısınma oluyor oda işlemciye yansıyordu bende açık kullandım bir süre tozlanmadan dolayı şimdi temizleyip kapağını kapatıp monitörümün yanına masaya aldım ısınma sorunuda gitmiş oldu kasa genel olarak gayet güzel RGB modeli var bende ışıklandırması falan hoş duruyor.

Merhaba, değerlendirme için teşekkürler ben de almayı düşünüyorum ama her yerde görüyorum hava akışı çok çok çok kötü diyorlar. Değerler var mıdır sizde? Siz sorunu nasıl çözdünüz?

Merhaba, değerlendirme için teşekkürler ben de almayı düşünüyorum ama her yerde görüyorum hava akışı çok çok çok kötü diyorlar. Değerler var mıdır sizde? Siz sorunu nasıl çözdünüz?

Ağır oyunları oynarken kasanın yannındaki camı açıyorum dün detroid de denedim kapalıyken 90 dereceyi görüyor işlemci açınca 70-75 önerim bu tarz kasa alacaksan en azından üstü ızgaralı fan eklenebilir olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı