Rutheniu
Decapat
- Makaleler
- 5
Rica ederim ama RGB modelini 400₺ bütçe ile bulabileceğimizi sanmıyorum , şuan akakçede en ucuz RGB’siz modeli 420₺T
Teşekkür ederim. TG5 RGB modeli için sormuştum ben de.
Rica ederim ama RGB modelini 400₺ bütçe ile bulabileceğimizi sanmıyorum , şuan akakçede en ucuz RGB’siz modeli 420₺T
Benim kasa orijinal RGB değil Kendim sonradan taktım.T
Doğan görünümlü şahinBenim kasa orijinal RGB değil Kendim sonradan taktım.
Rica ederim ama RGB modelini 400₺ bütçe ile bulabileceğimizi sanmıyorum , şuan akakçede en ucuz RGB’siz modeli 420₺
Bence alınır fazlasıyla memnunum.
Bence alınır fazlasıyla memnunum.
Merhaba kasayı aldığınız yerin linki var mı acaba. İnternette tek renk mi yoksa sizinki gibimi olduğunu anlamak zor.
Fanları çok ses yapıyormu.Hocam video için teşekkürler. Merak ettiğim bir şey var RGB ledleri istediğimiz de tamamen kapatabiliyor muyuz?
Hala ihtiyacınız varsa incelemesini detaylıca yapabilirim. Yorum yazdığım tarihte kasaya sistem kurmamıştım. Şuan 1 aydır kullanıyorum ve tüm detaylarına hakimim. Detaylı şekilde sorularınızı cevaplayabilirim.Bir arkadaşta kasayı etraflıca anlatmamış bütün sorular havada kalmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.