Ön kapakta açılıyor 3 fanın olduğu yer.Kapağı açık derken ön camı açılabiliyor mu? Yoksa yandaki camdan mı bahsediyorsunuz?
Ön kapakta açılıyor 3 fanın olduğu yer.
Ön kapağı çıkarttığım zaman şöyle bir görüntü oluyor. Kendi çapımda amatörce ön kapağı kestim oda şu şekilde. Eğer isterseniz sizde kestirebilirsiniz daha profesyonel bir şekilde.Bu bilgiyi söylediğiniz iyi oldu tamamiyle kararsızlık içerisine girdim![]()
![]()
Bir yandan şöyle bir sistem diğer yandan da şöyle bir sistem var çoğu parça aynı ama bazı parçalar, kasalar farklı falan. Ne yapsam bilemedim şu an
![]()
Ön kapağı çıkarttığım zaman şöyle bir görüntü oluyor. Kendi çapımda amatörce ön kapağı kestim oda şu şekilde. Eğer isterseniz sizde kestirebilirsiniz daha profesyonel bir şekilde.
Güle güle kullanmanız dileğiyle.Gayet mantıklı bir hareket olmuş fakat kasanin şekli bozulmuş önü açık hoş durmuyorNeyse TG5'li sistemi alıcam sanırım her yerinde hava almak için yer varmış üst kısmına da ek fan takabiliyormuşuz. Tg5 daha iyi gibi duruyor
MB511 varken MB520’yi ele çünkü arada nerden baksan 15-20 derece fark var. Ayrıca 4 adet fanla birlikte geliyor ve hava sirkülasyonu gerçekten saydığın tüm kasalardan daha iyi. Lite 5’den de aynı şekilde![]()
Güle güle kullanmanız dileğiyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.