cany98
Kilopat
Bütçenizi söyleyin size yeni bir sistem toplayalım.
İşlemci olarak AMD veya Intel seçiminizi de belirtiniz.
İşlemci olarak Amd olursa iyi olur. Bütçe 5.000-5.500 TL
Bütçenizi söyleyin size yeni bir sistem toplayalım.
İşlemci olarak AMD veya Intel seçiminizi de belirtiniz.
Tek bir firmadan alışveriş yapmak hatta hazır kurulu sistem almak genelde ya donanımdan kısmak yada yüksek bütçeye sebep olur. Farklı firmalardan ürünleri bir araya getirip sistemi sizin ayağa kaldırmanız genel olarak sistem toplamanın en iyi yoludur.
Donanımlar için Teknolojipazar, Sinerji, kasa için P350X amazon.com.tr de olacak şekilde 5800 TL ye herşey dahil bir sistem çıktı dün kabaca baktığım kadarı ile. Daha iyi bir inceleme sonrası daha iyi sonuç elde edilecektir.
İtopya hakkında o kadar çok şikayet var ki hocam ehBelli başlı firmalar dışında diğerlerine güvenemiyorum ufak tefek araştırmalar sonucu sinerji gibi sitelerin ilgisiz ve ürününe sahip çıkmayan firmalar olduğunu öğrendim. Güvenilir adı duyulmuş siteler daha mantıklı geliyor.
Ekran kartını ayrı almanız mantıklı olur bütçe açısından.
![]()
INNO3D GeForce GTX 1660 Ti Twin X2 GeForce GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 192Bit - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Zotac GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 ZT-T16610F-10L - PttAVM
Zotac GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 ZT-T16610F-10L Zotac GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 ZT-T16610F-10L - 2025www.epttavm.com
Bu söylediğiniz dönem dönem her firmanın kusuru. Forumda adı çok geçtiği için Sensei 310 Mouse aldığım Gameextra, kutuyu açmışsın gerekçesiyle değişim talebimi geri çevirdiğinde benim için bitmiştir, fakat bu diğerlerinde de böyle bir soruna denk gelmeyeceğim anlamına gelmiyor.
AMD Ryzen 5 2600X işlemciyi burdan almak hem fiyat açısından hem de hediyeleri olduğu için mantıklı bir hareket olacak gibi görünüyor.
Sinerji sitesinden çok alışveriş yaptım hiç bir kötü yanlarını görmedim. Paketlemeleri güzel yapıyorlar, gönderim süreleri de iyi. Gözümde İnventus ve Sinerji eşit. Nanakatalog ve İtopya'daki alışverişlerimden hiç memnun kalmadım bugüne kadar.1660ti ve rx590 arasında çok fiyat farkı var. 1660ti daha iyi tamam ama pahalıya kaçıyor. Ayırca sinerji sitesine güven pek yok.
MB511 varken MB520’yi ele çünkü arada nerden baksan 15-20 derece fark var. Ayrıca 4 adet fanla birlikte geliyor ve hava sirkülasyonu gerçekten saydığın tüm kasalardan daha iyi. Lite 5’den de aynı şekilde![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.