Shenheiser GSP 350 Nasıldır?

Asıl istediğim şöyle hocam Film ve Oyun sen olsan hangisini alırdın bu iki ihtiyacın olsa Arctis 7 mi Sennheiser HD 4.50 mi? Birde şöyle bir şey var Sennheiser'in Game Zerosu var ama o da Stareo yani ben şöyle bir şey duyuyorum onların stareosu, sanal 7.1'lere toz yutturur. Bu doğru mu oyun için Stareo kullananda var.
Eğer bütçenizi 1100TLye çekerseniz ASUS strix 7.1 i öneririm hem streo hemde 7.1 özelliği var isterseniz 5.1 olarakta kullanabilirsiniz.

bu kulaklığı kullanıyorum ne merak edebiliyorsan sorabilirsin

Geçen ay aldım ben bu kulaklığı fakat kablosu çok rahatsız edici geldi. Kafamı sağa sola çevirdiğimde kablonun kazağa sürtme sesi çok rahatsız edici geliyor. Sizde böyle bir sıkıntı mevcut mu? Önerebileceğiniz bir çözüm var mı?

Geçen ay aldım ben bu kulaklığı fakat kablosu çok rahatsız edici geldi. Kafamı sağa sola çevirdiğimde kablonun kazağa sürtme sesi çok rahatsız edici geliyor. Sizde böyle bir sıkıntı mevcut mu? Önerebileceğiniz bir çözüm var mı?
Kablonun yapısından dolayı kaynaklanıyor bende de çok oluyor bu durum araya sıkıştığında ani harakette rahatsız edici sesler geliyor çözümünü bulamadım

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı