Shenzhenaudio gümrük süreci nasıl işler?

Benim kargo imileye verilmiş. İnşallah sıkıntı çıkmaz da.

Benim de 17'sinde kargolandı, imile süpriz oldu ama şans artık. Kutunun içini açıp bakmadan üstündeki fiyattan vergilendirecekse PTT'ye verse de sorun olmaz gerçi.
Hocam sizin süreç ne durumda benim imileye verildi daha başka bişey yok taşıma aşamasına da geçmedi

Son düzenleme:
Benim kargo imileye verilmiş. İnşallah sıkıntı çıkmaz da.

Hocam sizin süreç ne durumda benim imileye verildi daha başka bişey yok taşıma aşamasına da geçmedi

Dün Türkiye'ye ulaştı, şuan "International flight has arrived" yazıyor. Sırada gümrük kısmı var sanırım kaç gün sürer bilmiyorum bende.

17'sinde kargoya verildi diye mail geldi 19'unda gönderi haraketleri görünmeye başlamıştı bende de sizin bir de araya hafta sonu girdiyse ondan uzun sürebilir belki, kargoya götürüp teslim etmiyolar kargo var alın diyorlar yunexpress ne zaman gidip shenzhenaudio'dan kargoyu alırsa o zaman güncelleme görünmeye başlıyor ondan dolayı.

Son düzenleme:
Dün Türkiye'ye ulaştı, şu an "ınternational Flight has arrived" yazıyor. Sırada gümrük kısmı var sanırım kaç gün sürer bilmiyorum bende.

17'sinde kargoya verildi diye mail geldi 19'unda gönderi hareketleri görünmeye başlamıştı bende de sizin bir de araya hafta sonu girdiyse ondan uzun sürebilir belki, kargoya götürüp teslim etmiyorlar kargo var alın diyorlar YunExpress ne zaman gidip shenzhenaudio'dan kargoyu alırsa o zaman güncelleme görünmeye başlıyor ondan dolayı.

Teşekkür ederim hocam. Benim araya hafta sonu girdiği için uzayacak muhtemelen.

Teşekkür ederim hocam. Benim araya hafta sonu girdiği için uzayacak muhtemelen.
Biraz önce Sürat kargo'dan mesaj geldi kargonuz alındı diye. Beklediğimden çok daha hızlı oldu. Truthear Nova almıştım.

Ekran görüntüsü 2025-06-23 191542.png

Son düzenleme:
Benim Truthear Nova geldi. 17'sinde verdiğim sipariş 25'inde elime ulaşmış oldu. Alacaklar için söyliyim YunExpress - İmile ile geldi Sürat Kargo'ya verildi herhangi bir sorun yaşamadım.

IMG_0623.JPEG

Günlük kullanırken kablosuza çevirmek için bir tane de şundan sipariş ettim onu da bugün kargoladılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı