Shenzhenaudio gümrük süreci nasıl işler?

Moondrop chu 2 almayı düşünüyorum 27 euronun altında ürün. Herhangi bir gümrük sorunu olur mu?

hocam benim de gümrükten çıksaydı ürün bi rahatlicam sizin de uzun sürdü mü? benim 2 gündür gümrükte.

hocam benim de gümrükten çıksaydı ürün bi rahatlicam sizin de uzun sürdü mü? benim 2 gündür gümrükte.

Yok hocam aksine ben uzun sürer diye tahmin ediyordum hiç öyle olmadı 21'inde uçak TR'ye indi diye göründü takipte 23'ünde sürat kargodan mesaj geldi kargonuz alındı diye, ama bu sırada YunExpress takip sayfasında hala uçak TR'ye indi bilgisinden başka bilgi görünmüyordu.

26'sında sipariş verdim fakat 27'sinden beri bu şekilde gözüküyor sizce desteğe mail atmalı mıyım yoksa beklemekten başka çare yok mu daha önce bu aşamada bu kadar bekleyen oldu mu?

Hocam şu an bizim kargolar 5 gündür gümrükte bekliyor içinize sinmiyorsa iptal edin.

Bilgi için teşekkür ederim, kafa üstü kullanmaktan yoruldum o yüzden iptal edemem umarım en kısa sürede hepimizin süreci hızlanır.

Umarım hocam siz hangi kulaklığı aldınız?

Simgot EM6L aldım, aslında truthear Nova alacaktım fakat sahne genişliği konusunda EM6L'nin bir tık daha önde olduğunu söylüyorlar oyunlarda bu benim için önemli birde 40 dolar kadar daha uygun olduğu için tercih ettim.

Biz patladık anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…