hocam benim de gümrükten çıksaydı ürün bi rahatlicam sizin de uzun sürdü mü? benim 2 gündür gümrükte.Benim Truthear Nova geldi. 17'sinde verdiğim sipariş 25'inde elime ulaşmış oldu. Alacaklar için söyliyim YunExpress - İmile ile geldi Sürat Kargo'ya verildi herhangi bir sorun yaşamadım.
Eki Görüntüle 2520127
Günlük kullanırken kablosuza çevirmek için bir tane de şundan sipariş ettim onu da bugün kargoladılar.
![]()
KINERA Celest T1 Bluetooth Headphone Ear Hook
Brand:CelestProduct Model: TIAudio decoding: AAC/SBCBluetooth version: Bluetooth 5.3Communication distance: 13mEarhook weight: 8g for single earCharging interface: Type-CBattery capacity: 80mAh single earCharging compartment capacity: 1000mAhUsing time: 50HCharging time (earhook/charging...shenzhenaudio.com
hocam benim de gümrükten çıksaydı ürün bi rahatlicam sizin de uzun sürdü mü? benim 2 gündür gümrükte.
hocam şuan bizim kargolar 5 gündür gümrükte bekliyor içinize sinmiyorsa iptal edin.26'sında sipariş verdim fakat 27'sinden beri bu şekilde gözüküyor sizce desteğe mail atmalı mıyım yoksa beklemekten başka çare yok mu daha önce bu aşamada bu kadar bekleyen oldu mu?
Eki Görüntüle 2525182
Hocam şu an bizim kargolar 5 gündür gümrükte bekliyor içinize sinmiyorsa iptal edin.
Umarım hocam siz hangi kulaklığı aldınız?Bilgi için teşekkür ederim, kafa üstü kullanmaktan yoruldum o yüzden iptal edememumarım en kısa sürede hepimizin süreci hızlanır.
Umarım hocam siz hangi kulaklığı aldınız?
Hocam hepimizin böyle şuan inşallah geçer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.