Elektronik Shenzhenaudio indirimleri başladı

Hifigo destek böyle yazdı sizce risk alınır mı ?

Screenshot_20250909_151812_Outlook.jpg

Benimki de elime geçti. 21 dolar göstermişler, sıkıntı büyük ihtimalle sadece yunexpressteydi. Ayrıca Em6l müthiş bir kulaklık, son derece iyi seçim yapmışım.

Hifigo destek böyle yazdı sizce risk alınır mı ?

Eki Görüntüle 2571573
Alınır bence, iki yerden de sipariş edebilirsin. Shenzenden hiç sıkıntı çıkmadı 2 kişide hifigo da çok özgüvenli konuşmuş

e önceki kargo muzdan ötürü verdikleri söz ile 20 dolar iade aldım. (Tax pr
Shenzenden aldım. Daha önce önceki kargo muzdan ötürü verdikleri söz ile 20 dolar iade aldım. (Tax prepaid karşıladılar). 2 kez sordum ekstra gümrük vergisi falan çıkar mı diye düşük mü göstereceksiniz diye, taşıyıcımız her şeyi halledecek dediler. Hallettiler de. Ne kadar girdiler bilmiyorum
hocam iadeyi nasıl aldın tam olarak. bizim temmuz siparişi de patlamıştı. o zaman ew200 ve MOONDROP CHU II'yi 51 dolara almıştım şuan 88 dolar fiyat çıkıyor shenzende.

bu arada ödemeyi vakıfbank kredi kartım ile yapmıştım. gelen 51 dolar iadeyi TL ekstremden düştüklerini sanıyordum. Ancak 3 aylık ekstrelerimi detaylı inceledim ve artı bir durum göremeyince müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri temsilcisi önce gelen doların TL'ye çevirilerek genel borcumdan düştüğünü söyledi. Ben ısrar edince telefonda biraz bekletti ve sonrasında bağlanıp vadesiz hesabınıza tutarı iade ediyoruz onaylıyor musunuz dedi panik tavırlarla 51 doları vadesiz hesabıma aktardılar. Arayıp takip etmesem iade aldım sanacaktım. Bilginize....

indirim konusunda yardımcı olmaları için mail attım. fiyat farkı ya da vergiyi iade edebiliriz birini seçin diyor. vergi iadesi derken neyi kastediyor tam anlayamadım

@Aisxec @KayzerAgustus

1757503606739.png

Son düzenleme:
hocam iadeyi nasıl aldın tam olarak. bizim temmuz siparişi de patlamıştı. o zaman ew200 ve MOONDROP CHU II'yi 51 dolara almıştım şuan 88 dolar fiyat çıkıyor shenzende.

bu arada ödemeyi vakıfbank kredi kartım ile yapmıştım. gelen 51 dolar iadeyi TL ekstremden düştüklerini sanıyordum. Ancak 3 aylık ekstrelerimi detaylı inceledim ve artı bir durum göremeyince müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri temsilcisi önce gelen doların TL'ye çevirilerek genel borcumdan düştüğünü söyledi. Ben ısrar edince telefonda biraz bekletti ve sonrasında bağlanıp vadesiz hesabınıza tutarı iade ediyoruz onaylıyor musunuz dedi panik tavırlarla 51 doları vadesiz hesabıma aktardılar. Arayıp takip etmesem iade aldım sanacaktım. Bilginize....

indirim konusunda yardımcı olmaları için mail attım. fiyat farkı ya da vergiyi iade edebiliriz birini seçin diyor. vergi iadesi derken neyi kastediyor tam anlayamadım

@Aisxec @KayzerAgustus

Eki Görüntüle 2571975
Bende de zaten bunu yaptılar. 20 dolar prepaid tax'i sonradan iade ediyolar onlara sipariş no'nu attıktan sonra. Ya sadece ürünü ya da ürünlerin eski fiyatı + prepaid tax ödeyeceksin , sundukları teklif bu

Ben 240-250 dolara kulaklık alacak olsam yurt dışı çinli ürünlerin yanına kesinlikle yaklaşmam. Yurt içinden 5.5-6.5k'ya Sennheiser IE200 ve kalan paraya adam akıllı DAC/AMP alırdım. Sık sık Amazon'da indirime giriyor. En azından adam akıllı bir kulaklık. Çinlilerin ne yapacağı belli olmuyor.

Bende de zaten bunu yaptılar. 20 dolar prepaid tax'i sonradan iade ediyolar onlara sipariş no'nu attıktan sonra. Ya sadece ürünü ya da ürünlerin eski fiyatı + prepaid tax ödeyeceksin , sundukları teklif bu

prepaid tax 16 dolar hocam 20 değil.

51 dolara aldığım 2 ürün şuan prepaid taxi iade etseler bile 68 dolara geliyor. aynı fiyata alamıyorum yani.

eski fiyattan verip prepaid taxi ben ödesem yine aynı fiyata geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı