Neden ki hocam?
Halk TV'de sürekli bu yayınevinin reklamları çıkıyor, isimleri de aynı olduğu için halk TV'ye mi ait diye merak ettim.
Neden ki hocam?
Değiştirilmiş.Kargosuyla 40 TL olsa da hala çok uygun. Ancak hikayelerin isimleri değiştirilmiş gibi.![]()
Pek fiyatını hak etmiyor aslında bu hocam. İndirimlerde 29 TL civarı oluyor, indirim kovalayıp çok iyi fiyata alınabilirTek kitap isteyenler de buna bakabilir.
Tek cilt olarak hem romanlarını hem hikayelerini 45-50 civarı bir fiyattan ikisini birlikte almıştım bu da uygun, Sherlock okuyucuları kaçırmasın derim.
İçlerinden bir korku vadisini hatırlıyorum, diğer 5 kitap içerikte yer almıyor isimleri de değiştirilmiş olabilir emin değilim.Hocam şu sorum hakkında bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim.
Bu arada şu an alacağım da kargo ile beraber 40TL yapıyor yanındaki ajandaları falan da işin içine katınca yine de iyi fiyat gibi duruyor ara tatilde okurum.
Sizin için araştırdım, örnek olarak Altı Napolyon kitabı ingilizce şekilde zaten Six Napoleon olarak yazılmış pek değiştirilmiş bir isim gibi durmuyor. Ancak net bir sonuç bulamadim her yayın evi farklı kitaplarını mı basıyor anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.