Kitap Sherlock Holmes 6 kitap + 2 ajanda 30 TL

Kargo işin içine girmese direkt alırdım şimdi düşündürdü 😀
Bu arada bende Sherlock Holmes'in birçok kitabı var ama eğer sadece isimleri değiştirilmiş ise almamın bir anlamı yok aynı hikayeler denk gelecek boşa para vermeyeyim @Esperoja
@Akif

Son düzenleme:
Tek cilt olarak hem romanlarını hem hikayelerini 45-50 civarı bir fiyattan ikisini birlikte almıştım bu da uygun, Sherlock okuyucuları kaçırmasın derim.

Tek cilt olarak hem romanlarını hem hikayelerini 45-50 civarı bir fiyattan ikisini birlikte almıştım bu da uygun, Sherlock okuyucuları kaçırmasın derim.

Bu arada bende Sherlock Holmes'in birçok kitabı var ama eğer sadece isimleri değiştirilmiş ise almamın bir anlamı yok aynı hikayeler denk gelecek boşa para vermeyeyim @Esperoja
@Akif

Hocam şu sorum hakkında bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim.
Bu arada şu an alacağım da kargo ile beraber 40TL yapıyor yanındaki ajandaları falan da işin içine katınca yine de iyi fiyat gibi duruyor ara tatilde okurum.

Hocam şu sorum hakkında bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim.
Bu arada şu an alacağım da kargo ile beraber 40TL yapıyor yanındaki ajandaları falan da işin içine katınca yine de iyi fiyat gibi duruyor ara tatilde okurum.
İçlerinden bir korku vadisini hatırlıyorum, diğer 5 kitap içerikte yer almıyor isimleri de değiştirilmiş olabilir emin değilim.

@Akif
Sizin için araştırdım, örnek olarak Altı Napolyon kitabı ingilizce şekilde zaten Six Napoleon olarak yazılmış pek değiştirilmiş bir isim gibi durmuyor. Ancak net bir sonuç bulamadim her yayın evi farklı kitaplarını mı basıyor anlamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı