Çözüldü Sherlock Holmes : Crimes and Punishments 0xc000007b Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

thekont

Centipat
Arkadaşlar Merhaba,

Steam üzerinden başlıktaki Sherlock Holmes Crimes and Punishments oyununu bugün satın aldım ancak. Oyuna Steam üzerinden girmeye kalktığımda bir müddet açmaya devam ediyor hatta Steam kutucuğu da çıkıyor ancak daha sonra işlem duruyor. Steam klasöründen Sherlock.exe dosyasını açmayı denediğimde "0xc000007b" kodlu hatayı allıyorum.

Doğrudan bu forumda olsun 0xc000007b ana başlığı da dahil diğer çözümlenmiş başlıklarından Steam tartışmalarına kadar neredeyse tüm konuları inceledim ancak bir çözüme varamıyorum.

Process Monitor ile oluşturduğum linki vereyim. Logfile

Bu benim Windows'un sistem dosyaları hariç oyun klasöründe eksik olan DLL dosyalarına yaptığım müdahaleden sonra oluşturduğum dosya. Çünkü ilk Process Monitor taramasında oyun klasöründe bazı DLL dosyaları "not found" olarak görülüyordu bende System 32 klasörü üzerinden eksikleri tamamlamaya çalıştım. Sonuç ortada.
Umarım işe yarar aksi takdirde tekrar silip tekrar kuracağım ve yeni Process Montior log dosyasını göndereceğim.

Yardımlarınızı rica ediyorum.

Teşekkürler.

Hemen deniyorum. Teşekkürler.

Sonucu yazacağım.
Hocam gerçekten takdir edilesi adamsın. 2 saati geçkin süredir uğraşıyorum.

Bir mesajın ile sorunum çözüldü, oyun çalışıyor.

Çok çok teşekkür ederim üstad.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı