Shib Coin hakkında ne düşünüyorsunuz?

80'li seviyelerde sattım çoğunu. İlk çıktığı zamanlarda almıştım, o yüzden bana çok güzel kar getirdi. Alt yapısı olmayan bir token, yarın 1 dolar olursa da şaşırmam, piyasadan silinirse de şaşırmam. Şuan elimde 15 milyon adet tutuyorum, bakalım ileride ne olacak.

Bereketini gör hocam. Yaklaşık 1 saat içinde bana da çok güzel kazandırdı, alır almaz faydasını gördüm ama daha nereye kadar gidecek bilmiyorum. Sen çıktın mı hala tutuyor musun?
Satıp tekrar aldım. Zaten kazandığım hiçbir parayı çekmiyorum. 1.500 liralık Ethereum'u 10.000 lira seviyesine getirdim 7 ayda. 40 bin lira civarına kadar da çekmeyeceğim.

Başlığa gözüm takıldığında ben de öyle düşünüyordum da açıklamayı okuyunca bir dürteyim dedim. :)
Az çok hangi açıklamanın yatırım tavsiyesine gireceğini, hangi açıklamanın fikir beyanı olduğunu hepimiz biliyoruzdur. Zaten gece 3'ten önce satmaya hiç niyetim yok bekleyişteyim, muhabbet olsun zaman geçsin diye açtım konuyu. :)

Bu coin işinde paranı aticaksin uygulamayı siliceksin zaten büyük bi patlama olursa twiter da tt oluyor ozaman bakarsın not ytd değildir 😁

Technopat Haberler

Geri
Yukarı