Shift tuşunu hangi parmağınızla basıyorsunuz?

• Konuyu başlatan F3ap
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 57
  • Görüntüleme 9.299
Sağ shift'i hiç kullanmamışım ben.
Sol shift'i serçe, ctrl + shift yapacaksam ctrl'de serçe, shift'te yüzük parmağı. Aslına bakarsan ikili kullanıyorsam ikincil parmağım serçeymiş. İkili kullanmıyorsam hepsinde serçe kullanıyorum. Sadece escape'e orta parmak ile erişiyorum.

Fps oyunlarında shift hızlı koşmak oluyor. Koşarken vurulmamak için A-D yapman gerekiyor geriye parmak kalmıyor. Yani oyun oynarken en mantıklı olanı bu. Günlük kullanımda avuç içi mi basıyorsun ayak baş parmağınla mı basıyorsun sana kalmış. :)

Prova yapıyorum baş parmak ile olmuyor, boşluk tuşu olmasın sakın o? İtiraz ediyorum bi yeniden sayın, pardon bakın.
Eskiden kullandığım klavye çok küçüktü laptopta. WASD'ye parmakları yerleştirince ister istemez baş parmak avuç içine geliyor, serçe parmak dışarıdan sarkıyordu. Masaüstüne geçtim fakat alışkanlıklardan kolay kolay kurtulunmuyor. :)

Prova yapıyorum baş parmak ile olmuyor, boşluk tuşu olmasın sakın o? İtiraz ediyorum bi yeniden sayın, pardon bakın.
Avuç içini CTRL için kullanıyorum parmaklar WASD'de iken. Shift için de baş parmağı kullanıyorum.
Elim büyük değil, serçe parmağı kullanırken rahat olmuyorum, böyle alışmışım :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı