Çözüldü ShiftDelete.Net "1 dakikada PC hızlandırma nasıl yapılır?" bilgisayarı yavaşlattı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mota

Hectopat
Daha fazla  
Bilinen bir kanal olduğu için hiç düşünmeden verdiği performans ayarlarını yaptım. Sorgulamadım boşluğuma geldi, doğrudur diye yaptım. Performansı attırmayı bırakın YouTube zor açılıyor. Dün RDR2 oynuyordum, şimdi Discord'da takılıyor bilgisayar. Nasıl düzelteceğim hiçbir fikrim yok. 1. ve 2. adımları uyguladım enayi gibi sorgulamadan. Sonuç bu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar, SDN'ye yaklaşmayın, yaklaştırmayın. Uzak durun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Msconfig işlemci çekirdeği tikini kaldırın. Önyükleme dosyalarını da temizlemişsiniz, zamanla tekrar dosyalar oluştuğunda sistem stabilitesi normale döner.
Halbuki Spigen'in ekran koruyucusunu takıp şarj aletini kullansanız Türkiye'de ilk kez mükemmel fiyat performans, harika bir bilgisayarınız olurdu. Yanlış hızlandırmışsınız.

Bu arada bu yorum sponsorlu bir yorum değil arkadaşlar.

Gerçekten Instagram Reels'ta gezerken böyle aptal FPS videoları falan görüyorum. Yorumlara iniyorum, adamlara demedik şey bırakmıyorum. Ne kadar cahil var gerçekten hocam ya.

Hocam o enayilerden birisi benim maalesef yapmayacağım şeyi yaptım. Yanlış bilgi paylaşmak gerçekten haysiyetsizlik.

İşte çoğunluğun bir şeyi onaylaması neden onun doğru olduğu anlamına gelmez.

Konuyla alakasız ama bu sözüm moderatörlere. Daha önce retorik bir soru cümlesinin sonuna soru işareti koymadığım için uyarı almıştım. Umarım daha bilgili insanlar moderatör olur.

Sdn zaten PC odaklı bir yer değil. Sdn, telefonlarda iyi.

Technopat gibi adamakıllı yerlerden izleyin.

Hocam zaten yerimiz belli de bir daha şaşmayız artık.

Bu arada Windows Update denetledim 1 2 şey çıktı yaptım msconfig tikini kaldırdım az bir düzeliyor gibi ama oyunlar hala sıkıntılı en azından ana menüde.

SDN zaten PC odaklı bir yer değil. SDN, telefonlarda iyi.
SDN Telefonlarda iyi mi? Tartışılır. :) Ama iyi olmadığın bir konu üzerine de konuşmayacaksın o zaman arkadaşım. Haksız mıyım? Ben doktor olmasam ama burada sürekli yanlış-doğru atıp tutsam mantıklı olur mu?

Tabii bazı açığımı arayan arkadaşlar olabilir. Sağlık konularında yorum yaparken genellikle okuduğum ve deneyimlediğim için yazarım. Ancak kesin ifadeler kullanmam, "benim bildiğim" bu der çıkarım ve doktora gitmesini de söylerim.

Sdn telefonlarda iyi mi? Tartışılır. :) ama iyi olmadığın bir konu üzerine de konuşmayacaksın o zaman arkadaşım. Haksız mıyım? Ben doktor olmasam ama burada sürekli yanlış-doğru atıp tutsam mantıklı olur mu?

Telefonda, da iyi değiller, sponsorlu inceleme yaparak izleyicilerini gözlerinin içine bakarak kandırıyorlar. Onlara göre Reeder dünyanın en iyi markası.

SDN Telefonlarda iyi mi? Tartışılır. :) Ama iyi olmadığın bir konu üzerine de konuşmayacaksın o zaman arkadaşım. Haksız mıyım? Ben doktor olmasam ama burada sürekli yanlış-doğru atıp tutsam mantıklı olur mu?
Düzelttim. Forumun yaş sınırı da çok çok düştü. Orada 8 yaşında üye gördüm. 😳

Technopat Haberler

Geri
Yukarı