Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) abartılıyor mu?

Makaleler
2
Evet, bu gece sorum bu. Şu an OVA'lar hariç bütün bölümleri izledim, üstelik şu an 4. sezondan beklentim tavanlarda, özellikle şu sahneyi gördükten sonra;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dürüst olayım, ben bu animenin tam bir fanıyım. İlk izlediğim anime olduğu için yeri apayrı bir yerde benim için. Görüşlerinizi merak ediyorum.

Bu animenin birinci açılış müziği çok güzel.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Böyle açılış müziği anime olan anime, benim için efsanedir.

Evet, bu gece sorum bu. Şu an Ova'lar hariç bütün bölümleri izledim, üstelik şu an 4. sezondan beklentim tavanlarda, özellikle şu sahneyi gördükten sonra;

Dürüst olayım, ben bu animenin tam bir fanıyım. İlk izlediğim anime olduğu için yeri apayrı bir yerde benim için. Görüşlerinizi merak ediyorum.

Dostum seninle aynı duyguları paylaşan biriyim. Benim de ilk animem günlerimini boş geçtiği zamanlarda arkadaşımın tavsiyesiyle başladım ve bırakamadım. Fanıyım animenin. Orada Eren'in reinere seslenişi reinerin şaşırışı arkada çalan o müzik o atmosfer başka hiçbir animede bulamadım.

Bu animenin birinci açılış müziği çok güzel.

Böyle açılış müziği anime olan anime, benim için efsanedir.

Bence bu daha iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı