İnceleme Shipy.net

Yurt dışında çoğu banka 3D desteklemiyor diye biliyorum.
US kartların çoğu 3D kanada ve romanyada öyle.
Demek istediğim alt yapı 3D ile yapmaya çalışıyor eğer desteklemiyorsa 3Dsiz yapar.

Mesela garanti de bazen 3D istemiyor ama burda ödeme yaparken 3d atıyor öyle düşünün.

Kayıt yaparken servis görseli direkt linki diyor bu ne neile dolsuracağım

Kayıt yaparken servis görseli direkt linki diyor bu ne neile dolsuracağım.

Fotoğrafı direkt link şeklinde istiyor. Logonuz/Ürün fotoğrafınızı imgur gibi yerlere yükleyip sağ tık > resim bağlantısını kopyala dedikten sonra yapiştirirsaniz sorunsuz çalışır.

Fotoğrafı direkt link şeklinde istiyor. Logonuz/Ürün fotoğrafınızı imgur gibi yerlere yükleyip sağ tık > resim bağlantısını kopyala dedikten sonra yapiştirirsaniz sorunsuz çalışır.
Bide kayıt yaparken yanlışlıkla banka bilgilerini değiştirdim ve şimdi değiştiremiyorum bilginiz varmı

Bu kadar rezalet destek ekibi olamaz. Ne para yatırıyorlar ne bir tickete bakıyorlar. Şimdi ödeme alır para çekim talebini oluşturur çeyizime koyar düğünümde alıyor diyorsanız çok iyi firma.

Bu kadar rezalet destek ekibi olamaz. Ne para yatırıyorlar ne bir tickete bakıyorlar. Şimdi ödeme alır para çekim talebini oluşturur çeyizime koyar düğünümde alıyor diyorsanız çok iyi firma.
Destek 3 gündür cevap vermiyor üstüne başvurum kabul edilmedi hesap kapatma yok...

Güncelleme: Şirket ile alakalı çok sorun yaşıyorum, hiçbir şekilde destek yok. Ödeme hataları, hiç bir yerden destek alamamak, çok zorunlu kalmadıkça bu altyapıyla çalışmanızı kesinlikle onermiyorum.

Güncelleme: unutmuşum neredeyse 3 ay sonra shipyden mail geldi başvurunuz onaylandı ilginç gerçekten ama artık ihtiyacım kalmadı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…