2k butce var ustune cıkamam maalesef bu fıyat bandında olursa sevınıırmEasysmx x10 daha iyi
X10 ConnectGame üzerinde 1400 TL.butce 2k
2k butce var ustune cıkamam maalesef bu fıyat bandında olursa sevınıırm
guvenılırlık acısından sıkıntı yok degılmı bılmedıgımden soruyorumX10 ConnectGame üzerinde 1400 TL.
Güvenirlik açısından sıkıntı yok ama satın alım sonrası garanti vb. falan durumlarda ilgili değillermiş diyenler var; ilgileniyor, abartılıyor diyenler de var. Siteden alışveriş yapmadığım için bilmiyorum ama site güvenilir kısaca.guvenılırlık acısından sıkıntı yok degılmı bılmedıgımden soruyorum
pekı son olarak 2 k butce ıcın x10 dan ıyısı var mı yoksa dırek alıyım sımdıden tesekkurlerGüvenirlik açısından sıkıntı yok ama satın alım sonrası garanti vb. falan durumlarda ilgili değillermiş diyenler var; ilgileniyor, abartılıyor diyenler de var. Siteden alışveriş yapmadığım için bilmiyorum ama site güvenilir kısaca.
Kollardan anladığım söylenemez ama araştırdığım kadarıyla X10 Türkiye'de baya uyguna satılıyor, yurt dışında 50$ kol. Katipke iyi diyorsa iyidir almadan mutlaka videolarını izle yine de.pekı son olarak 2 k butce ıcın x10 dan ıyısı var mı yoksa dırek alıyım sımdıden tesekkurler
yanı alıyım mı x10 u connetgame dan?shooter 3 ten ıyı mıdır sana goreHocam connectgame EasySMX markasının distrübitörü olduğu için bu konuda destek sağlıyolar ama diğer ürünleri hakkında kötü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.