Shooter 3 vs Ultimate 2C

kaıser2e

Femtopat
Daha fazla  
Gamepad olarak tavsıye lazım. Genellıkle FIFA tarzı oyunlar oynayacagım, FPS gıbı oyunlar oynamayacağım rekabetlı Call of Duty gıbı. Aklımda ıkı kumanda var, bırı shooter 3 dıgerı Ultimate 2C. Sızce hangısı daha iyi?

guvenılırlık acısından sıkıntı yok degılmı bılmedıgımden soruyorum
Güvenirlik açısından sıkıntı yok ama satın alım sonrası garanti vb. falan durumlarda ilgili değillermiş diyenler var; ilgileniyor, abartılıyor diyenler de var. Siteden alışveriş yapmadığım için bilmiyorum ama site güvenilir kısaca.

Güvenirlik açısından sıkıntı yok ama satın alım sonrası garanti vb. falan durumlarda ilgili değillermiş diyenler var; ilgileniyor, abartılıyor diyenler de var. Siteden alışveriş yapmadığım için bilmiyorum ama site güvenilir kısaca.
pekı son olarak 2 k butce ıcın x10 dan ıyısı var mı yoksa dırek alıyım sımdıden tesekkurler

pekı son olarak 2 k butce ıcın x10 dan ıyısı var mı yoksa dırek alıyım sımdıden tesekkurler
Kollardan anladığım söylenemez ama araştırdığım kadarıyla X10 Türkiye'de baya uyguna satılıyor, yurt dışında 50$ kol. Katipke iyi diyorsa iyidir almadan mutlaka videolarını izle yine de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı