Shop4tr.com site güvenilir mi?

Bu site DOLANDIRICI! Konuyu hortlatacağım ama ben bu siteden zippo sipariş ettim ancak elime ulaşmadı 1 ayı geçti. Mail attığımda 23 ocağa kadar elime geçeceğini beklemem gerektiğini yazdılar. En son mail attığımda dönüş bile yapılmadı. Aynı sitenin shop4be diye farklı bir ülke için de alan adı var.

Bu site DOLANDIRICI! Konuyu hortlatacağım ama ben bu siteden zippo sipariş ettim ancak elime ulaşmadı 1 ayı geçti. Mail attığımda 23 ocağa kadar elime geçeceğini beklemem gerektiğini yazdılar. En son mail attığımda dönüş bile yapılmadı. Aynı sitenin shop4be diye farklı bir ülke için de alan adı var.
Ben de bu site üzerinden yaklaşık 3 farklı ürün aldım ama herhangi bir sorun çıkmadı .Aldığınız Zippo ile ilgili fiyatı veya niteliği olarak gümrükte bir sorun çıkmış olabilir.Ama yine de sitenin cevap vermemesi garip olmuş.

@Personal Trainer bu siteyi ilk gördüğümde ben de güvenilirliğinden emin olamasam da alışveriş yapanlar var. Dediğin shop4be, shopde, shopes... gibi farklı alanlara sahip olsa da şirket İngiltere'de.

Anladığım kadarıyla eBay üzerinden satışla başlayan girişimci bir şirket. Kurucuları da zaten genç.
Xbite Ltd adresine bakabilirsin.

Seninki sanırım talihsizlik olmuş.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı