Tansel Yılmaz
Hectopat
Herkese selam. Dün akşam 2 oyun siparişi daha verdim. Onlar da geldiği zaman bilgi paylaşırım.
kaç günde geldi peki ?Arkadaşlar bugün siparişim geldi güvenilir yalnız Kart olarak ininal kullanmak ve kart bilgisini yazarken ekran klavyesi kullanmak en güvenilir yöntem olacaktır
200 tl den yüksek fiyatlı oyunu 100 tl civarında satıyordu site ve güvenli bir şekilde elime ulaştı tavsiye ederimlütfen beni bilgilendirir misin acil olarak
Tam 14 günde geldi ama değişebilir elbet zaman aralığıkaç günde geldi peki ?
arişim geldi güvenilir yalnız Kart olarak inin
kaç günde geldi ve nerede oturuyorsun ?200 tl den yüksek fiyatlı oyunu 100 tl civarında satıyordu site ve güvenli bir şekilde elime ulaştı tavsiye ederim
Ben de bu site üzerinden yaklaşık 3 farklı ürün aldım ama herhangi bir sorun çıkmadı .Aldığınız Zippo ile ilgili fiyatı veya niteliği olarak gümrükte bir sorun çıkmış olabilir.Ama yine de sitenin cevap vermemesi garip olmuş.Bu site DOLANDIRICI! Konuyu hortlatacağım ama ben bu siteden zippo sipariş ettim ancak elime ulaşmadı 1 ayı geçti. Mail attığımda 23 ocağa kadar elime geçeceğini beklemem gerektiğini yazdılar. En son mail attığımda dönüş bile yapılmadı. Aynı sitenin shop4be diye farklı bir ülke için de alan adı var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.