Shopier iade mağduriyeti

gasucum

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, geçen hafta Shopier üzerinden 2 ürün almıştım ve ikisi de olmadı ve ilk başta iade için satıcıya ilk ürünün olmadığını ve iade şartlarını sordum. İlk olarak kendisi değişim yapmayı önerdi fakat ben kabul etmedim ve Shopier'den iade kargo ücretinin çok çıkmasıyla kendim kargoya verip satıcıya yollamak istedim, o da olur dedi. Sonrasında 2. ürün de biraz dar olmuştu, onu da iade etmek istediğimi söyledim ve satıcı ilk olarak tek ürün iade edeceğimi söylediğim için 2. ürüne iade yapamayacağını söyledi ve bunu derken Shopier üzerinden iade açtığını söyledi. Ortada oluşturulmuş bir iade de yok çünkü bana herhangi bir kod yazmadı. İnternetten satışlarda 14 gün iade hakkım olduğunu biliyorum fakat bu satıcı iade almamak için geçiştiriyor gibi. Aşağıya mesajları bırakıyorum, kimin haklı olduğu ve ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_6541.png
    IMG_6541.png
    243,9 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_6542.png
    IMG_6542.png
    217,2 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_6543.png
    IMG_6543.png
    228,6 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba, geçen hafta Shopier üzerinden 2 ürün almıştım ve ikisi de olmadı ve ilk başta iade için satıcıya ilk ürünün olmadığını ve iade şartlarını sordum. İlk olarak kendisi değişim yapmayı önerdi fakat ben kabul etmedim ve Shopier'den iade kargo ücretinin çok çıkmasıyla kendim kargoya verip satıcıya yollamak istedim, o da olur dedi. Sonrasında 2. ürün de biraz dar olmuştu, onu da iade etmek istediğimi söyledim ve satıcı ilk olarak tek ürün iade edeceğimi söylediğim için 2. ürüne iade yapamayacağını söyledi ve bunu derken Shopier üzerinden iade açtığını söyledi. Ortada oluşturulmuş bir iade de yok çünkü bana herhangi bir kod yazmadı. İnternetten satışlarda 14 gün iade hakkım olduğunu biliyorum fakat bu satıcı iade almamak için geçiştiriyor gibi. Aşağıya mesajları bırakıyorum, kimin haklı olduğu ve ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
Hocam bu tarz Shopier veya Instagram üzerinden satanlar çok kötü oluyor müşteri ile ilgilenmiyorlar baştan savıyorlar, yani benimki öyle olmuştu bir sefer forma almak istemiştim bir Instagram sayfasından arkasında şu futbolcunun ismi ile gönderilmesini istedim falan işte kargo çıktı kapıda ödeme yapacaktım ama bu tarz bir yerden alacağım için ne başıma gelir falan bilmiyordum ürün geldi bir de ne göreyim arkası bomboş adama yazdığımda isimli kalmadı dedi bende o zaman değiştirme yapalım dedim yok stok kalmadı falan 20 TL isim ücreti iadesi yapalım dedi sinirlendim madem stokta yok niye gönderiyorsun sonrasında bir paragraf bir şeyler yazdım görüldü attı bana sadece o dönem reşit değildim ve olayın üzerine gitmedim ama bu zamanda olsa sonuna kadar hakkımı alırdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı