Shopier mağazasından Xbox Game Pass alınır mı?

Travis_Bickle

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık
Meslek
Öğrenci

Bu sitenin reklamını Steam TR ve Epic Games TR Instagram hesapları yapıyor. Alayım mı? Güvenli midir? Eğer güvenli ise hemen alışveriş yapacağım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-11-05-18-42-36-94_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
    Screenshot_2023-11-05-18-42-36-94_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_2023-11-05-18-42-32-05_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
    Screenshot_2023-11-05-18-42-32-05_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 60
Alabilirsiniz site ne kadar güvenilir bilmiyorum ama eğer satıcı güvenilirse sıkıntı çıkarmaz. Ben
de aynı şekilde hesap satıyorum, kişiye özel hesaplar yok zaten 1 hesaba 1000 kişi giriyor.
Almak isterseniz 10TL farkla güvenilir bir satıcı ben 2 kere aldım, arada sırada hesabın şifresi değişiyor, desteğe gidip söylüyorsunuz şifresini veriyorlar hemen. Zaten bu hesaplarla sizin hesabınız bağıntılı olmadığı için ilerlemeniz de silinmeyecektir. İyi sosyaller.

Steam ve Epic Games hesapları resmi hesaplar değil, öncelikle bunu söyleyeyim. Satın aldığınızda size hesap verilir büyük ihtimal. Sınırsız garanti dedikleri de hesap patlayınca farklı hesap verirler. Size kalmış.

Evet hesap verdiklerini biliyorum. Hesap patlayınca yenisini verdiler diyelim oyunlarda kayıtlar silinmezse sıkıntı yok. Parayı verdikten sonra hesabı alabilirsem sıkıntı yok. Hesapların resmi olmaması da çok saçma.

Alabilirsiniz site ne kadar güvenilir bilmiyorum ama eğer satıcı güvenilirse sıkıntı çıkarmaz. Ben
de aynı şekilde hesap satıyorum, kişiye özel hesaplar yok zaten 1 hesaba 1000 kişi giriyor.
Almak isterseniz 10TL farkla güvenilir bir satıcı ben 2 kere aldım, arada sırada hesabın şifresi değişiyor, desteğe gidip söylüyorsunuz şifresini veriyorlar hemen. Zaten bu hesaplarla sizin hesabınız bağıntılı olmadığı için ilerlemeniz de silinmeyecektir. İyi sosyaller.

Bir hesaba 1000 kişinin girmesi sıkıntı oluşturur mu? Aynı anda girerlerse falan.

Evet hesap verdiklerini biliyorum. Hesap patlayınca yenisini verdiler diyelim oyunlarda kayıtlar silinmezse sıkıntı yok. Parayı verdikten sonra hesabı alabilirsem sıkıntı yok. Hesapların resmi olmaması da çok saçma.

Bir hesaba 1000 kişinin girmesi sıkıntı oluşturur mu? Aynı anda girerlerse falan.
Hayır siz bu hesabı Microsft Store kısmına giriyorsunuz yani kullanmıyorsunuz sadece oyunu indiriyorsunuz ardından xbox uygulamasında kendi oynayacağınız hesabı açıyorsunuz. Yalnız şuna dikkat edin aldığınız hesaptan önce kendi hesabınız açık olmalı yoksa windows bunu ana hesap olarak belirler. Ve her yere otomatik olarak girmeye başlar. O yüzden önce kendi hesabınızı açın sonra bu hesabı bilgisayarınıza girin. Ve sadece store'da açık olduğundan emin olun!

Hayır siz bu hesabı Microsft Store kısmına giriyorsunuz yani kullanmıyorsunuz sadece oyunu indiriyorsunuz ardından xbox uygulamasında kendi oynayacağınız hesabı açıyorsunuz. Yalnız şuna dikkat edin aldığınız hesaptan önce kendi hesabınız açık olmalı yoksa windows bunu ana hesap olarak belirler. Ve her yere otomatik olarak girmeye başlar. O yüzden önce kendi hesabınızı açın sonra bu hesabı bilgisayarınıza girin. Ve sadece store'da açık olduğundan emin olun!

Hocam kusura bakmayın, madde madde tekrardan anlatır mısınız? Hata yapmak istemiyorum.

Şimdi reisim, öncelikle bilgisayarında kendi microsoft hesabın açık olsun bu tamam mı?

1699202301791.png

Microsoft Store'da benim hesabım kayıtlı.

Hocalarım diğer konularda gezinirken şöyle bir şey okudum: 1) kodlar, geçmişte Game Pass aboneliği bulunmamış hesaplarda kullanılabilir.
Ben bu hesaptan daha önce bir aylık GAMEPASS almıştım. Sıkıntı olur mu?

1699202301791.png

Hocalarım diğer konularda gezinirken şöyle bir şey okudum: 1) kodlar, geçmişte Game Pass aboneliği bulunmamış hesaplarda kullanılabilir.
şifreler daha önce xbox gamepass üyeliği olmayan hesaplara özeldir. Yani bu şekilde aldığınız şifreyi bir kere kullanabilirsiniz. Başka bir şifre kullanmak istediğinizde kabul etmez

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2004252

şifreler daha önce xbox gamepass üyeliği olmayan hesaplara özeldir. Yani bu şekilde aldığınız şifreyi bir kere kullanabilirsiniz. Başka bir şifre kullanmak istediğinizde kabul etmez
Hocam siz kod almayacaksınız sıkıntı yok. Tamam şimdi hesabı alın attığım linkten ardından. Sonra size PDF dosyası atıyorlar orada hesap şifresi vs. her şey var. microsoft store'a girin hesabı xbox uygulaması yüklü değilse indirin ardından uygulamaya girip KENDİ microsoft hesabınızı girin. sonra da istediğiniz oyunu yükleyip oynayabilirsiniz. Not: EA Play ve Minecraft giremezsiniz.

XBOX uygulaması yüklü ve kendi hesabım giriş yapılmış durumda. Bana verilen hesabı alıp Microsoft Store'a gireceğim. Sonra da XBOX uygulamasına girip oyunları oynamaya başlayacağım. Doğruı mudur? Zaten XBOX'da hesap var.

Hocam yalnız Microsoft Store'a ikinci bir hesap olmuyor, kendi hesabımdan çıkış yapmam gerekiyor. Sıkıntı olmaz değil mi?

Dosya Ekleri

• 1699204517448.png
    1699204517448.png
    173,6 KB · Görüntüleme: 39

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı