Peki diyelim abimin üzerine açtık. Abimin üzerine şirket mi kayıtlı olarak gözükecek?Vergi dairesinden hallediliyor öyle işler ama shopierde farklı mı bilmiyorum
Hesabı kapattım şimdi. Hiç satış yapmadan. Bizde de olur mu acaba? 1 gün açık kaldı hesap sadece.Vallahi daha dün programda izledim. Yayındaki gazetecinin biri eski işinden ayrılıp freelance çalışmaya başlamış. Usulca bankaya gidip bu işler için vergisi otomatik kesilen hesap açıp 2-3 ay ufak miktarlar kazandıktan sonra tekrardan işe girmiş.
Sonuç: BAĞ-KUR borcu çıkmış o freelance dönemine ait.
Ayağınızı denk alın. Mucuk her yerde.
Hesabı kapattım şimdi. Hiç satış yapmadan. Bizde de olur mu acaba? 1 gün açık kaldı hesap sadece.
1 gün açık kaldı sadece. Kapattım da hesabı zaten.Hesaba para girmediyse problem çıkacağını sanmıyorum.
1 gün açık kaldı sadece. Kapattım da hesabı zaten.
Çıkarsa nolur hocam? Sgk’lı olamaz mı?2 ay donra e-Devlet'ten bağ-kur prim borcu var mı diye yoklarsınız. 2 ayda borç çıkmamışsa daha da çıkmaz.
Peki diyelim abimin üzerine açtık. Abimin üzerine şirket mi kayıtlı olarak gözükecek?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.