Shounen anime önerisi

petris

Hectopat
Daha fazla  
Black Clover(sevmediğim için 60'da bıraktım), Naruto, Boruto, Dragon Ball, Gintama, HxH, One piece, Bleach, JoJo gibi uzun soluklu animelerle birlikte 170 civarı anime izledim, yaklaşık 4 aydır anime izlemiyorum bana mümkünse eski olan (2010 öncesi),uzun shounen animeler önerirseniz (D-gray man, Fairy tail dışı) mutlu olurum.

"Demon Slayer" yeni ama güzel seri.

İzledim demon slayer.
Eğer hazır bir listeniz varsa onun üzerinden bakıp yazmak daha iyi olabilir. Ben aklıma geleni yazayım.
Shonan Junai Gumi!, Great Teacher Onizuka
InuYasha
Myanimelist hesabım gintokojiro's Profile - MyAnimeList.net
Gto izledim,InuYasha nedense pek ilgimi çekmiyor daha çok kılıçlı,hafif karanlık ve vahşetli Bleach tarzı bir şey arıyorum.

Son düzenleme:
World Trigger'ı sevebilirsiniz, izlemediğinizi görüyorum.

Daha 24 bölüm ama Jujutsu Kaisen'e başladım 2 gün önce yağ gibi akıp gidiyor. Karakterleri, mizahı falan çok başaılı. Endingi bile oturup izleyip dinlemelik.

Son düzenleme:
Fmab izleyebilirsiniz. Beni pek sardığı söylenemez ama belki siz beğenirsiniz.

İzledim çok güzel animedir.

Daha 24 bölüm ama jujutsu Kaisen'e başladım 2 gün önce yağ gibi akıp gidiyor. Karakterleri, mizahı falan çok başaılı. Endingi bile oturup izleyip dinlemelik.

İzledim, maalesef beğenmedim aynısından defalarca izlediğim için fakat çizimleri süper.

World Trigger'ı sevebilirsiniz, izlemediğinizi görüyorum.

Teşekkürler, konusu bir hayli ilgimi çekti ama yorumlar pek iç açıcı değil, ana karakterin ezik olduğunu Power up almadığını yazmışlar fakat denemeden yargı oluşturmak yanlış, izleyip göreceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı