Shounen anime önerisi

Noragami ve Fullmetal'i çok severim. Bungou Stray dogs da göz ardı edilmemeli. Müthiş hepsi. Noragami yeni sezonu gelse daha iyi olacak.

Bungou Stray dogs shounen ile seinen arası bir şey bu arada. Shounen ile dolduruyorlar biraz.

Stray dogs beni sıkmıştı bir süre sonra. Noragami gerçekten güzel mangasını okuyorum bu aralar.

Teşekkürler.

Önceden shounen hoşuma daha çok gidiyordu fakat Monster ve vinland saga izleyene kadardı bu dönemden önce de kısa animeler izliyordum hiç uzun animelere başlayamadım 100 bölümlük animelerden başlayıp gide gide artırıyim mi?

50-100 bölümlük animede bile sıkılıyorum shounen olunca shounen sevmediğimden kaynaklı galiba.

Yavaş-yavaş başlamak istiyorsanız JoJo's Bizarre Adventure serisinden başlayabilirsiniz. Sezonların ortalama bölüm sayısı 20-30 arası(toplam 150+ bölüm). Hem de her sezon bir-birinden farklı olduğu için her sezon kendini tekrarlayan Shounen'lerden daha iyi. İlk sezonda iki part var bir şey anlamanız için ilk 4-5 bölüm ve 2.partın finalini izlesen yeter daha sonra direkt part 3'e geçebilirsin daha çok sarıyor.

İlk sezonda iki part var bir şey anlamanız için ilk 4-5 bölüm ve 2.partın finalini izlesen yeter daha sonra direkt part 3'e geçebilirsin daha çok sarıyor.
Böyle saçma sapan bir şey yapmayın sakın olay örgüsünden ve ileriki partlarda ortaya çıkacak karakterler gibi şeyler yüzünden hiçbir şey anlamazsınız. JoJo başlayacaksanız tüm partları izlemeniz gerek. Direk birini yarım yamalak izleyip diğerine geçmek saçma.

Seinen seriler yaşça büyüklere hitap ettiği için Shounen serilerin çoğu biraz basit gelecektir. Arkaplan hikaye örgüsü olarak benim için en iyisi one piece olsa da en iyi Shounen Hunter X Hunter bana göre (myanimelist sıralamasında da en üstteki Shounen onunla FMA diye hatırlıyorum). Ufak seinen kısımları da var diyebiliriz aslında. Anime içinde oyun veya sanal gerçeklik olayını Sword Art Online dan önce HxH de gördük aslında. Bence hoşunuza gidecektir seri.

Özetle FMA Brotherhood ve sonra HxH 2011 Seinen sevenleri tatmin edecektir diye düşünüyorum.

Böyle saçma sapan bir şey yapmayın sakın olay örgüsünden ve ileriki partlarda ortaya çıkacak karakterler gibi şeyler yüzünden hiçbir şey anlamazsınız. Jojo başlayacaksanız tüm partları izlemeniz gerek. Direk birini yarım yamalak izleyip diğerine geçmek saçma.

Evet anlıyorum ne demek istediğini ama ilk sezon birçok insana sıkıcı geldiği için animeyi bırakıyor o yüzden öyle dedim. Hem de animenin esas olayı Stant'lar part 3'te ortaya çıkıyor. Hamon'u anlamak için ilk partın 4-5 bölümü ve finali yeter part 2 için ise karakterleri tanımak için yine ilk birkaç bölümü izleyip son 3-4 bölüme atlamak makul görülebilir bana göre.

Evet anlıyorum ne demek istediğini ama ilk sezon birçok insana sıkıcı geldiği için animeyi bırakıyor o yüzden öyle dedim. Hem de animenin esas olayı Stant'lar part 3'te ortaya çıkıyor. Hamon'u anlamak için ilk partın 4-5 bölümü ve finali yeter part 2 için ise karakterleri tanımak için yine ilk birkaç bölümü izleyip son 3-4 bölüme atlamak makul görülebilir bana göre.
Değil kardeşim işte değil. Jojo’nun olayı standlar diyorsun. Kesinlikle öyle bir şey yok. Hamon cart curt için değil, haliyle uzun bir seri olduğu için hikaye taşlarının temeli olduğu için ilk iki partı jojo izlemek istiyorsan izlemek zorundasın. İlk iki partta hamondan gibi şeyler için değil çok daha önemli ve seriye etki eden karakter ve birçok olay için izlenmeli. Sadece fight görmek gibi saçma bir amacın var ise direk tüm partların son 10 bölümünü izle geç o zaman? Jojonun olayı standlar değildir. İzlememiş biri böyle garip bir fikre kapılmasın. Dediğim gibi, jojo başlanmak isteniyorsa tüm partlar izlenmelidir, ilk ikisini izlemeyeceksen hiç izleme daha iyi.

Değil kardeşim işte değil. Jojo'nun olayı standlar diyorsun. Kesinlikle öyle bir şey yok. Hamon cart curt için değil, haliyle uzun bir seri olduğu için hikaye taşlarının temeli olduğu için ilk iki partı jojo izlemek istiyorsan izlemek zorundasın. İlk iki partta hamondan gibi şeyler için değil çok daha önemli ve seriye etki eden karakter ve birçok olay için izlenmeli. Sadece fight görmek gibi saçma bir amacın var ise direk tüm partların son 10 bölümünü izle geç o zaman? Jojonun olayı standlar değildir. İzlememiş biri böyle garip bir fikre kapılmasın. Dediğim gibi, jojo başlanmak isteniyorsa tüm partlar izlenmelidir, ilk ikisini izlemeyeceksen hiç izleme daha iyi.

Hocam ben Jojo'nun tüm partlarını izlemiş biri olarak söylüyorum ilk sezonda en azından part 1 inanılmaz sıkıcı ve ilk defa animeye başladığımda bu yüzden bırakmıştım. Daha sonra anime ileride daha da açılıyor diye arkadaşım önerdiğinden izlemeye devam ettim ve bana göre gerçektende anime ileride daha da açılıyor ve daha iyi oluyor. Hem de bu sadece öneri yani isteyen tüm bölümleri izlesin, bu Fate serisine Zero ya da Unlimited Bladeworks'ten başlamak gibi bir şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı