Siber güvenlik ve Football Manager için Mac alınır mı?

Exodia474

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, halihazırda hep Windows kullanmış biriyim. Gaming laptopum var fakat yaşattığı ısınma ve taşıma sorunları nedeniyle değişim düşünüyorum. Artık eskisi kadar oyun oynamıyorum. Yalnız FM26 ve devamı, bazen LoL ve TFT oynanacak. Özellikle FM 26 deneyimlemiş olan varsa çok mutlu olurum geribildirim alırsam.

Asıl sorum ise bir siber güvenlik yüksek lisans öğrencisiyim, potansiyel kariyer devamım da bu yönde olacaktır. Bu dönem derslerim teorik ama devamında kriptografi ve Wireshark tarzı uygulamalar kullanacağım pratik odaklı derslerim olacak. Siber güvenlik araçları açısından sanallaştırma olsun ya da olmasın Mac kullanım kolaylığı ve performansı nasıldır? Windows sonrası kısıtlanma durumum olur mu? Teorik, araştırma ve yazım konusunda harika olacağına eminim. Şarja bağlı olmadan çalışma süresi ve kuş kadar durması gerçekten beni cezbediyor. Beton gibi şarj cihazı taşımak artık hoş gelmiyor bana.

Bu kullanım senaryosuna göre değerlendirirseniz sizce doğru bir alım olur mu? Çekebileceğim zorluklar nelerdir? 16/512 Air'ya da Pro düşünüyorum M4 olarak. Daha aşağısı da uzun süre idare edebilecek ise düşünebilirim. Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı