Çözüldü Siber güvenlik ve yazılım ile alakalı kitap önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Baha Şahin

Decapat
Bu tür kitapları okumayı çok seviyorum ve öğrenmek istiyorum. Bildiğiniz ve önerdiğiniz siber güvenlik ve yazılım ile alakalı kitap önerir misiniz lütfen? :)

Çözüm
Şu kitabı okumuştum:

Güzel bir kitap. Ancak anlayabilmek için önceden biraz donanımlı olmak gerekiyor. Bir de doğrudan sizi siber güvenliğin içine tam olarak sokmaktansa, önce bir miktar bilgilendirip güvenlik kısmını pek derine inmeden anlatıyor. Bu şekilde yapıyı anlayıp sonra örnekler gördüğünüzden mantığı çözerek gerisini sizin getirme kabiliyetinizi geliştiriyor diyebilirim. Örneğin HTTP'nin çalışma mantığından başlayıp sonra güvenlik kısmına geçiyor. Bu güzel. Doğrudan siber güvenlik alanında uzmanlaşmak yerine bir şeylere aşina olmanızı ve ileride kendinize bir şeyleri daha rahat katmanızı sağlıyor, ki benim istediğim de aslında buydu.
Şu kitabı okumuştum:

Güzel bir kitap. Ancak anlayabilmek için önceden biraz donanımlı olmak gerekiyor. Bir de doğrudan sizi siber güvenliğin içine tam olarak sokmaktansa, önce bir miktar bilgilendirip güvenlik kısmını pek derine inmeden anlatıyor. Bu şekilde yapıyı anlayıp sonra örnekler gördüğünüzden mantığı çözerek gerisini sizin getirme kabiliyetinizi geliştiriyor diyebilirim. Örneğin HTTP'nin çalışma mantığından başlayıp sonra güvenlik kısmına geçiyor. Bu güzel. Doğrudan siber güvenlik alanında uzmanlaşmak yerine bir şeylere aşina olmanızı ve ileride kendinize bir şeyleri daha rahat katmanızı sağlıyor, ki benim istediğim de aslında buydu.

Çözüm
Şu kitabı okumuştum:

Etik Hackerlığa Giriş i okumuştum ilk olarak, şimdi 2si çıkmış okudun mu? Okuduysan nasıl? Önerir misin?

okumuştum zamanında güzel bir kitap. Pek konuyla alakalı olmayabilir.

okumuştum zamanında güzel bir kitap. Pek konuyla alakalı olmayabilir.

Ne anlatıyor kitapta ? Yani bilgi verici kitap mı yoksa hikaye gibi mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı