Siber saldırıya mı uğruyorum?

Penguen gagası

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
amd ryzen 5 5600 amd radeon rx 7600 16 gb ram 512 gb ssd
Turkcell internet kullanıyorum. Sabah dolandırıcı yazdı. Neyse dalga geçtim. Akşmına yani bu akşam internete gireyim dedim hangi siteye girsem o sitede bu hatayı alıyordum. Sonra internet gitti. Az önce geldi. Ama internetin şifresini değiştirmek istediğimde bu hatayı alıyorum. Sizce saldırı mı yapılmıştır? Yoksa ben mi boşa telaşlanıyorum?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-08-21-22-02-30-336_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-08-21-22-02-30-336_com.android.chrome.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 249
VDSL ise modemi kapatıp açın hocam IP'niz değişeceği için bir şüpheniz kalmaz. Hem gelişmiş kısmından devam etme seçeneği olması lazım. Modem sayfalarının çoğunda HTTPS yok.

Turkcell internet kullanıyorum. Sabah dolandırıcı yazdı. Neyse dalga geçtim. Akşmına yani bu akşam internete gireyim dedim hangi siteye girsem o sitede bu hatayı alıyordum. Sonra internet gitti. Az önce geldi. Ama internetin şifresini değiştirmek istediğimde bu hatayı alıyorum. Sizce saldırı mı yapılmıştır? Yoksa ben mi boşa telaşlanıyorum?
Turkcelli arayın

internete gireyim dedim hangi siteye girsem o sitede bu hatayı alıyordum. Sonra internet gitti.
MID saldırısı veya cacık internet bağlantısı olabilir.

Ama internetin şifresini değiştirmek istediğimde bu hatayı alıyorum.
Self signed sertifikalar (örneğin modem arayüzü) doğrulanamadığından hata vermesi normal. Normalde SSL sertifikasının güvenilirliği otomatik karar verilir, self signed sertifikalara güvenme emrini siz verirsiniz.

Dolandırıcıya cevap vermeseydiniz. Hiç riske atmaya gerek yoktu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı