Siber tacize uğruyorum

Aynı konuyu ikinci kez açman ve diğer forumlarda da aynı konuyu tekrar açmana bakılırsa siber zorbalık yapan sen olabilirsin. Herhalde kurbanının çözüm yollarını araştırıyorsun. Üyeler zaten sana çözüm yollarını söylüyor. Ama cevap bile yazmıyorsun.

Hadi polise gidelim.

Aynı konuyu ikinci kez açman ve diğer forumlarda da aynı konuyu tekrar açmana bakılırsa siber zorbalık yapan sen olabilirsin. Herhalde kurbanının çözüm yollarını araştırıyorsun. Üyeler zaten sana çözüm yollarını söylüyor. Ama cevap bile yazmıyorsun.
Hocam bu ne saçma bir teori ya ben neden siber zorba olayım ben konuyu öne çıkartma özelliğinden haberim yoktu daha çok mesaj gelsin bilgi alayım diye tekrar konu açtım diğer forumlara da yazdım bilgi alma amaçlı çünkü biraz pimpirikli biriyim bu kadar yani

Herkese cevabı için teşekkür ederim kusura bakmayın rahatsızlık verdim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı