Siber tacize uğruyorum

Bilgili biri ise sızabilir. Görseldeki adımları izleyin. Son adımda önce alttaki 1 yazana tılayıp yabancı cihaz var mı diye kontrol edin. Sonra geri dönüp 2. seçeneğe girip şifre değiştirin. Bunu bütün e postalara uygulayın.
 

Dosya Ekleri

  • 20240121_153154.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 57
  • 20240121_153302.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 62
  • 20240121_153331.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 54
  • 20240121_153404.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 56

Modem yoluyla bana erişememeleri için ne yapmalıyım işimi sağlama alayım şimdiden teşekkür ederim cevabınız için.


Çok teşekkür ederim hemen kontrol edeceğim


Ben yeni cihaz alsam yeni modem alsam yeni PC filan her şey sil baştan alsam hesaplarımı sıfırdan açsam sonra bilmediğim herhangi bir program indirmesem bana erişme şansları kalır mı?
 
Banka hesabınıza giremezler ancak kart bilgilerinizle alışveriş yapabilirler. Bence eski google veya appleid (hangi platformu kullanıyorsanız) tamamen kapatın. Telefon numarası değişikliği talebinde bulunun. Yeni hesaplarla,yeni cihazınızda sorun olmadan kullanın.
 
Yenisini almanıza gerek yok. 192.168.1.1 adresine girin, modemin altında veya arkasındaki etikette yazan bilgilerle giriş yapın, cihaz ayarlarından sıfırlayın.
 
Ne dersiniz?
 
E-postan rod'a takilmis olabilir, calana kadar rahat birakmazlar genelde, e postani vs kokten degismen en sagliklisi.
 
Öncelikle sorun cihazda değil. Sıfır cihazda alsan kullandığınız cihazı da sıfırlasan bir fark olmaz. Virüs vs olmadığı sürece. Gmail hesabından kaynaklı muhtemelen sorun yaşadığın biri bu tarz bilgilerini bildiği için telefon, e-posta durumlardan dolayı sürekli böyle bildirimler alıyorsun. Telefon konusunda da Gmail konusunda da sorun yaşamazsın. Ancak bildirimler doğal olarak rahatsız ettiği için kullandığın cihazı içindeki bilgileri alarak had reset veya standart olarak sıfırlaman sonrasında yeni e-posta hesabı açarak banka, Instagram gibi kişisel hesaplarının e postasını yenilemen.
 
Sizden rica ediyorum iyiliğiniz için polise gidin efendim.
 
Aynı konuyu ikinci kez açman ve diğer forumlarda da aynı konuyu tekrar açmana bakılırsa siber zorbalık yapan sen olabilirsin. Herhalde kurbanının çözüm yollarını araştırıyorsun. Üyeler zaten sana çözüm yollarını söylüyor. Ama cevap bile yazmıyorsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…