Furkan Ayhan
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar ben FPS türü oyunlar için kulaklık almayı düşünüyorum.
Düşündüğüm modeller:
Üçü arasında çok takıldım fiyat olarak hepsi aynı a2ma beni endişelendiren tarafı Türkiye'de piyasası 200-300 TL arası olan kulaklıklar Amazonda 100 TL civarında. Acaba ürünlerin sahte olma durumu gibi bir şey olmaz acaba değil mi ?
Arkadaşlar bu ilk yurtdışı siparişim olacak.
Steelseries Siberia 200
Amazon.com: SteelSeries Siberia 200 Gaming Headset - Black (formerly Siberia v2): Computers & Accessories
Düşündüğüm modeller:
- Steelseries Siberia 200
- Logitech G430
- Cooler Master Master Pulse FX
Üçü arasında çok takıldım fiyat olarak hepsi aynı a2ma beni endişelendiren tarafı Türkiye'de piyasası 200-300 TL arası olan kulaklıklar Amazonda 100 TL civarında. Acaba ürünlerin sahte olma durumu gibi bir şey olmaz acaba değil mi ?
- Logitech G430 da bağlantı yerleri çok dandik diyenler oluyor kolayca kırılıyor diyenler var ama onun da iyi tarafı 7.1 olması.
- Cooler Master Master pulse tek bir mikrofon sıkıntısı var, yani TS3 ve Skype gibi konuşma platformlarda sesimi karşı tarafa iyi iletir mi acaba?
- Steelseries Siberia 200 bir çok kişi iyi bir kulaklık diyor Amazon'da 102 TL yani 28 dolara buldum. Sizce almalıyım ve gümrüğe takılırsa ödeyeceğim vergi ne kadar olur ?
Arkadaşlar bu ilk yurtdışı siparişim olacak.
Steelseries Siberia 200
Amazon.com: SteelSeries Siberia 200 Gaming Headset - Black (formerly Siberia v2): Computers & Accessories
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: