Sibirya Kurdu Nasıl Bakılmalı?

Matador26

Centipat
Katılım
15 Eylül 2019
Mesajlar
95
Çözümler
1
İlk defa köpek alacağım herhangi bir deneyimim yok ama alıp iki gün sonra köpeği bırakmayacağım öyle yapanlarda insan olarak görmüyorum. Sizin bir tavsiyeniz var mı? Nasıl bakılmalı evde bakacağım nelere dikkat etmeliyiz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Köpek soğuk iklim köpeği ayrıca hareketli bir bünyesi var. Yemeği açık büfe olarak değil saati ve dozu belli olarak beslemelisin. Gezdirmeye vakit ayırman gerekir (günde en az 2 3 kere dışarı çıkmalı). Havlayacak yeri gelecek evde uluyacak bunları göz önünde bulundur. Aşılarını ihmal etme. Bunlar cins hayvandır herşeyi yiyemez midesi kaldırmaz kendi yediğin yemekleri paylaşırım artıklarla beslenir diye düşünme en azından veterinerden bir fikir al. Otoriter bir tip değilsen (köpeği dövmek otorite kurmak veya öğretme biçimi değildir) sen onun köpeği olursun. Kolay gelsin. Köpeğe para verme barınaklardan vs. sahiplen. İnsanlıktan konu açılınca aklıma geldi.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı