Sıcak hava tabancası önerisi

269184

Hectopat
Selam. Sıcak hava tabancası daha önce hiç kullanmadım ama çok dandik bir şey almak istemiyorum. Hem ucuz hem de orta kalite istiyorum ve mutlaka ısı ayarı olmalı. Hobi olarak SMD ile ilgileniyorum. :(

Konuyu açalı 1 saat oldu, sizin dışınızda kimse yorum yazmadı. Havyalarda uç kararması, verimsizleşme lehim tutmama gibi olaylar var. Sıcak hava tabancasında da benzer durumlar var mı, alırken dikkat etmem gereken?

Zannetmiyorum açıkcası, ayrıca havyalarda evet kararma vs oluyor ama lehime direk havya ucunu değidiriyorsunuz ama sıcak hava tabancasında sonuçta ucu ile bir işiniz olmayacak. Çok fazla bilgim yok ama SMD lehimi zaten hazır kompanente malzemeleri yerleştirip sıcak havayı uzaktan tutacaksınız o kadar. Sıkıntı yaşayacağınızı sanmam. Sanırım tek dikkat etmeniz gereken şey 2 yada varsa 3 kademeli bir cihaz almak olur.

Zannetmiyorum açıkcası, ayrıca havyalarda evet kararma vs oluyor ama lehime direk havya ucunu değidiriyorsunuz ama sıcak hava tabancasında sonuçta ucu ile bir işiniz olmayacak. Çok fazla bilgim yok ama SMD lehimi zaten hazır kompanente malzemeleri yerleştirip sıcak havayı uzaktan tutacaksınız o kadar. Sıkıntı yaşayacağınızı sanmam. Sanırım tek dikkat etmeniz gereken şey 2 yada varsa 3 kademeli bir cihaz almak olur.
Sağ ol, hemen kafamda fikir oluştu. Mesela bu üründeki gibi ısı derecesi olan bir tabanca alsam ama yanında uçlar verilmiyorsa, uç konusunu nasıl halledeceğim? Her tabanca ucu her tabancaya uyuyor mu, veya uyumlu olanları nasıl anlayacağım? Yoksa satılırken "illaki veriliyor mu" diyorsun?

Son düzenleme:
Merhaba o hava tabancasiyla smd uzerinde islem yapman cok zor.karta zarar verirsin.tabanca ya takacagin uclar ona uygun değil.google da 968 havya diye aratirsan cesit çok.bosa para verme.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı