Hotspot sensörü tam olarak ne oluyorBu gösterilen sıcaklık değeri CPU mu GPU mu RAM mi SSD sıcaklığı mı hangisi? Ekran kartı ise ve ekran kartı hotspot sensörüne sahipse ondan farklı olabilir.
Hotspot sensörü tam olarak ne oluyor
Ekran kartından bahsediyorum hocamEkran kartındaki en yüksek sıcaklık. Asıl bildiğimiz ekran kartı sıcaklığından biraz fazla oluyor. Örnek veriyorum varsayılan ekran kartı sıcaklığı 55 iken hotspot 60 olabilir. Aradaki fark bundan olabilir. Sizin bu sıcaklık değerlerini hangi donanımdan aldığınızı bilmemiz lazım. İşlemci ise böyle bir fark olması biraz zor.
Ekran kartından bahsediyorum hocam
Tamam teşekkür ederimBüyük ihtimalle hotspot sıcaklığı görüyorsunuz. Sorun yok, hotspot için 73 gayet güzel derece.
Bir sorum daha olacaktı, oyun oynarken işlemci mi yoksa ekran kartı sıcaklığı mı daha önemliBüyük ihtimalle hotspot sıcaklığı görüyorsunuz. Sorun yok, hotspot için 73 gayet güzel derece.
Bir sorum daha olacaktı, oyun oynarken işlemci mi yoksa ekran kartı sıcaklığı mı daha önemli
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.