Sıcaklık yüzünden bilgisayar kapanıyor

SwiftyUnknowN

Hectopat
Daha fazla  
Sıcaklık yüzünden bilgisayarım kapanıyordu ve kapanıp açılıyordu daha Windows ekranını görmeden arkasındaki fişi çekip takınca düzeliyor. Bugün bilgisayarcıya götürdüm adam yeni işlemci fanı ve termal macunu değiştirdi. Valorant'ı açtım 35-40 dakika idare etti ama sonra kapandı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklık yüzünden bilgisayarım kapanıyordu ve kapanıp açılıyordu daha Windows ekranını görmeden arkasındaki fişi çekip takınca düzeliyor. Bugün bilgisayarcıya götürdüm adam yeni işlemci fanı ve termal macunu değiştirdi. Valorant'ı açtım 35-40 dakika idare etti ama sonra kapandı.

1 - mahalle bilgisayarcılarına güvenmeyin.
2- muhtemelen ya toptancı macunu sürmüştür belki onu bile sürememiştir.
3- neden fanı değiştirsin ki pahalıya mal olacak bir işlem.

iki üründen birisini alın. Sonrasında biliyorsanız kendiniz uygulayın olmadı video izleyip yapın yok nolur nolmaz beceremem taşırırım çok taşar vs derseniz macunu elinizde götürün onun dışındaki bir bilgisayarcıya yaptırın. Ama yaparkende bakın ve macun uygulandıktan sonra macunu geri alın.

Tavsiyem kendiniz uygulamanız küçük bir katman olarak sıkın kapatın. 100 derece sıcaklığa ulaşan pcleri 60 derecelere kadar düşürmüşlüğü var yorumlara göre.

Kendimde sıvı soğutucuyla işlemci arasında kullanıyorum. Yorumlarına da bakabilirsiniz dilerseniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı