Sıcakta nasıl uyunur?

Uyuyacağınız saatten birkaç saat önce süt ve yoğurt tüketin. İmkanınız varsa spor heraketleri yapıp vücudu yorun(Alet yoksa mekik veya şınavda olur). Son olarak uyumadan soğuk duşa girin. Duştan çıkınca uyumayı deneyin.

Hala uyuyamıyorsanız vantilatör almayı deneyebilirsiniz en ucuzu bile işinizi görür.

Yok ben ne olursa olsun uyuyamıyorum diyorsanız. Gittiğiniz bir işiniz yoksa uykudan düşecek hale gelene kadar bekleyin. Koydunuz mu kafayı sabahlarsınız.

Son çare olarak ilaç almayı deneyebilirsiniz. Doktorunuza danışarak.

Hava 22 derece ama ben olduğum yerde pişiyorum. 1 saattir yatakta dört dönüyorum. Nasıl uyuyacağım?
Yatakta fazla hareket etme,cam varsa cam açık uyuyabilirsin,herkes ince bir örtü tavsiye etmiş ama biraz daha kalın bir örtü tercih edebilirsin hem daha yumuşak hem daha rahat oluyor,ayrıca uyumadan önce yorganını soğuk bir yee koyarsan bir süre soğuk şekilde yatabilirsin.Hızlı uyumak için de çeşitli uyuma taktiklerini deneyebilirsin.Bunlara ek olarak yün yorgan tavsiye ederim uzun süre soğuk kalıyor ve ayaklarını ve enseni soğuk tutarsan her yerin soğumaya başlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı