Sicilim alındığını nasıl öğrenirim?

Arkadaşlar gece ortası ama olsun güncelleme yapayım. Bugün beni fake bir hesaptan ekledi. Onun olduğunu bilmiyordum. Sesli arama başlattı yine kayıttaydım. Babasının hasta ve maddi durumunun olmadığını eğer şikayet eder isem bana asla hakkını helal etmeyeceğini söyledi. Ve o dosyam elinde cümlesini de beni korkutmak için söylemiş elinde de bir şey yokmuş . Hangi suçlar ile şikayet etme hakkına sahibim. İstediğim kadar tazminat alabilir miyim?

Şunu diyeyim Türkiyede mahkemelerde sürünmeye hiç gerek yok. Çok yavaş isliyor zulüm oluyor. Tazminattan alacağın parayı davaya harcarsın.

kARdeŞİm adREsiN eLiMde. İnanma böyle şeylere. Hemde elinde olsa ne yapacakmış. Köşeye bir şeyler mi yazacakmış.

Yaşın 13 den fazla mı? Değilse bir şey olmaz. 13 den fazlaysa hiç olmaz.

Klasik ergen uydurmaları işte ne bekliyorsun. Al bismillah.

Yani şantaj yaparken yapıyor sonra olaylar ciddileşince hemen geri adım atıyor. Bence engellemelisin.

Not: Bu arada 8 yıla kadar süren var yani sen onu 18 yaş üstü olunca da şikayet edebilirsin. Tabii 9 yaşında değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…