yani benim böyle bi sorun yaşamam haksızlık gibi geliyor. Çözüm de bulamadım. Çaresiz hissediyorum.Yeni internet aboneleri olduysa bölgenizde yada etrafınızdaki insanlar internet hızlarını arttırdıysa ondan olur.
Bir de bu sorun çok fazla mutasyon geçirdi. Onlardan da bahsedeyim. İlk başlarda her akşam aşırı derece pingim oluyodu. Sonra eve ttnet ekibini çağırdım. Adsl kablosunu değiştirdi ve sorun 2 haftalığına düzeldi. 2. haftasonu tekrar başladı pazar günü. Ondan sonra her hafta sonları olmaya başladı. Hafta içi normal oluyodu akşamları da. Gündüz hiçbi sıkıntı olmadı ama bu 5 ay içinde. Hep akşamları başlıyor. 9 gibi falan. Şu an en son hali de her akşam 9 gibi başlıyor. Gündüz hiçbir şekilde olmuyor ama. Hep bilgisayarın başında olan biri olarak gözlemledim bunu. Upload her zaman stabil kalıyor bu arada. Download ve ping sıkıntıı oluyor. Sanki saatle kurulmuş gibi 9, 9:30 civarı başlıyor bir de. Çok garip bilmiyorum.Yeni internet aboneleri olduysa bölgenizde yada etrafınızdaki insanlar internet hızlarını arttırdıysa ondan olur.
Şu an böyle... Dediğim gibi bu saatlerde oluyor sadece ve download ve ping etkileniyor. Upload stabil hep.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: